2015'in Enleri Mimi

Sevgili Şebnem beni mimlemiş. Teşekkürler Şebo. Benim için yazdığı güzel şeylerde biraz bulutlarda dolaşmama neden oldu, zor indirdim kendimi:))) Sen mimlersin de ben yapmaz mıyım şekerim?
Ama bunu epey düşünmem gerekti. Bir de aslında ismi olmayanlar küsecek diye de karar veremiyorum ki ben. Sevdiğim çok blog var. Unuttuklarım için  şimdiden affola.

Bu senenin ;

En depresif bloggeri :   Tolga ama harika bir depresif. Yani yazılarına hayran kalıyorsunuz. Depresyona giresiniz geliyor. Güçlü bir kalemi var. Blog aleminde ilk tanıdıklarımdan.

En güldüreni: EQ Geç tanıdım kendisini ama olsun bundan sonra seninleyim Ayşe:). Miras bu kız beni çok güldürüyor, çok zeki ve anlatım tarzı çok sürükleyici.

En güçlü kalemi: Kalemderi yazı yazarken bazen Kalemderi beğenirmi ki? diye düşünüyorum.Ve kelimelerin Efendisi diyorum onun için. 
Tolga mutlaka okumalısınız. Anlatılmaz yaşanır. Alır sizi anlattıklarıyla bir yere götürür, daha siz ne olduğunu anlayamadan başka bir yere atar sizi. Yani bir yazısında hem gülüp, hem kızabilir, hüzünlenebilir vb.... bir sürü duyguyu aynı anda yaşayabilirsiniz. Azcık +18 ama ne yapalım:)))

En iyi fotoğrafçısı: İlk göz ağrım Handan ve Havva. Harika fotoğrafları var. Yorum yapmayı onlardan öğrendim. Blog dünyasının işleyişini onlar öğretti diyebilirim. Bu güzel insanlar olmasa bırakırdım ilk başlarda heralde blog işlerini.

En zevklisi: Havva, Gizli Yetenek, Kestane Fiyonk

En çalışkanı: Banuca İşler Kitaplar, el emeği işler. Nasıl bu kadar becerikli ve herşeye vakit bulabiliyor diye düşünüyorum.

En iyi aşçısı: Gerçek hayatta da tanıştığım, tabi blog sayesinde, zarif, pozitif ve süper enerjisi olan kadın Mavianne. Kocasıda yemek yapıyor benimkisi gibi. Onları da paylaşır. Herşeyle ,herkesle ilgili, duyarlı. Ben böyle insanlar için "her insanın mutlaka böyle bir arkadaşı olmalı" tarzı insanlar diyorum.

En gezgini: bilgehan merki Kendisi ile Konuk Yazar olarak bloguma yazması vesilesiyle tanıştık. Gezdiği yerleri çok güzel anlatır. Okuduğu kitapları tanıtmasıda farklıdır.  http://www.kuzununannesi.com , parıldayan çiçek az yazıyor, keşke daha çok yazsa.

En özgünü:Eski adı muzurella şimdiki adı raselinturhan.blogspot.com Yazı tarzı hoşuma gidiyor. Okumaktan keyif aldığım bloglardandır kendisi.  ali çalışkan O da ilk göz ağrılarımdan şiirlerini ve şiir gibi yazılarını seviyorum.

En kütüphanecisi: bipoşet kitap yeni keşiflerimden. Kitap yorumlarını, yazılarını severek okuyorum., kahve yanı farklı tarz kitap yorumları ve derin konular yazar kendisi.

En merak edileniseyhan youtube kanalı da var ama hiç görmedim kendisini. Komik tarz yazılarını , kitap yorumlarını seviyorum. Dizi tavsiye ediyor ve öyle güzel anlatıyorki izlenecekler listem dolu onun yüzünden. kore fenomeni de yeni kaşiflerimden. Dizi anlatımları çok güzel. Bazen yemek tarifleride verir . Keyifle okunur.

En samimisi: Sevgili Şebo oytunla hayat  ,Nasıl anlatsam ki Oytun Paşa ile yaşadıklarını, hayata eğlenceli bakışını, film yorumlarını, kendisiyle dalga geçişlerini , herşeyini seviyorum işte:)))
yüreğimin iklimi kitap yorumları,başka bloglardan seçmelerini çok seviyorum. Felsefi tarafınıda:)

Birde En Okunası Bloglar var benim için; Tigris Cafe, Nabrut, Güzel ve Kültürlü, http://sevdicann.blogspot.com, www.gunlukbasagrisi.blogspot.com,http://ucunkuslar.blogspot.comhttp://www.renklidesign.blogspot.com.tr
Tanımıyorum şahsen ama o benim arkadaşım:))) www.yuzyillikkonak.blogspot.com ve http://nurmer.blogspot.com/

Çok zor oldu valla bu seçimler. Aslında daha da çok var sevdiklerim ama şimdilik aklıma gelenler. Ama iyi ki bu dünyayı ve sizleri tanımışım. Hepinizi seviyorum güzel insanlar. Ve burada adı geçen ve yapmak isteyen herkesi mimliyorum.

31 yorum:

  1. CANIM ARKADAŞIM
    ne tatlısın sen çok teşekkürler güzel sözlerin için
    her yazını okuduğumda evet ya ben de bu konuda yazsam böyle yazardım ne eksik ne fazla dediğim bir tarzın var
    duygudaş, arkadaş, yürekdaş mıyız? seninle bilemedim :))
    hayata aynı pencereden bakıyoruz o kesin
    sevgiler ve öpücükler güzel kadın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalp kalbe karşı derler maviannem. Aynı duyguları besliyoruz birbirimize. Ben de çok öpüyorum.

      Sil
  2. Bana da yer vermiş olmanız büyük incelik. Saygı ve sevgi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sayende yeni blogları takibe aldım teşekkürler :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni de ekledim Çınar yaaa seni unutmuşum kusura bakma:(

      Sil
  4. Aaaa çok şaşırdım beni de eklemişsin. Tamamen nezaket göstermişsin canım benim yaa. Çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum inan. Hay Allah vallahi ne yazacağımı şaşırdım, utandım da ben kim anlı sanlı blogger olmak kim. Hay sen çok yaşa emi.

    YanıtlaSil
  5. zevkk canımsınn :))
    tşk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim gizli yetenek gizli kalmanı istemedim:)))

      Sil
  6. Çok çok teşekkür ederim ismimi görmek beni çok mutlu etti ;)))

    YanıtlaSil
  7. Fotoğrafçı kimliğim öne çıkmış, ne güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla Handancığım seni nerelere koyacağımı bilemedim ki ben. Çok yönlüsün ve maşallah nereye konsan güzel yakışıyorsun:)))

      Sil
  8. Canımsınnnn :))) Ben de seviyorum ki seni ♥ ♥ ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalpleri nasıl koydun ki Şebo benden de sana gelsin o kalpler.

      Sil
  9. Su son zamanlardaki mimlerde "en güldüreni, cok güldürüyor" sözlerini okadar cok gördüm ki, nasil mutlu oluyorum her seferinde anlatamam. Ben kendim gülmeyi cok sevdigimden, insanlari da güldürebildigimi görmek öyle güzel ki... sen de böyle düsündügün icin cok ama cok tesekkür ederim Kadriye, sagolasin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni BİLE güldürüyorsun, düşün yani :)) İyi ki varsın. Seviyoruz seni.

      Sil
    2. Ooyy... canim yaaa:)) COOOK tesekkür ederim...

      Sil
    3. Rica ederim Ayşe. Herkes ağlatabilir ama herkes güldüremez:)))

      Sil
  10. Çok teşekkür ederim. Severek, içimden geldiği gibi yazıyorum. Teknik konularda çok yeterli olmasam da ağır adımlarla ilerlemeye çalışıyorum.
    Bu değerlendirmenin beni mutlu ettiğini söylemeliyim.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Makbule içinden geldiği gibi devam.

      Sil
  11. Güzel bir mim ve liste olmuş. Kendimi görmeyi beklemiyordum desem inanır mısınız? Bu yüzden daha bir sevindim sanırım. Çok teşekkür ederim, gerçekten beklemediğim için çok mutlu oldum bu listede üstelik en güçlü kalem olarak yer almaktan.

    Listenizde çok severek takip ettiklerim var, diğer isimlere de siz referans olduğunuz için bir fırsatını bulup ziyarete gitmek isterim. BİZ KİMİZ KADINIZ'ı da çok beğenerek ve severek izliyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa Kalemderi neden beklemiyordun. Seni hep okurum, takipteyim ki ben. Ama yorum yazma konusunda çok iyi değilim sadece. Okundu olarak işaretle seçeneği olsa keşke değil mi?

      Sil
  12. Çok teşekkür ediyorum :) Beni okumaktan zevk aldığın için ayrıca çok mutluyum :) Hanyy ufacıkta linkimi bağlasan hiç fena olmaz diye yüzsüzlüğümü yapar da giderim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düzelttim Kestane Fiyon nasıl gitmiş link anlamadım. Herkeste var sende yok. İlgin.:)))

      Sil
  13. Hepsine bakıcam teşekkürler paylaştığın için :)

    YanıtlaSil
  14. sen ne güzel insansın yahu..
    canım benim, o kadar çok mutlu ettin ki beni bir tarifi yok bunun.
    hep böyle güzel kalasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlu olmana çok mutlu oldum Tolga:)) Ama gerçeklerden bahsettim ki. Gerçekten çok iyi yazıyorsun.

      Sil
  15. Merhaba, bloguma birakmis oldugunuz yorumu yanlisikla sildim :( kusura bakmayin. blogunuzu takibe aldim.. birakmak isterseniz yorum tekrar yazabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.