Ankara Marka Festivali 2 Şeyda Coşkun

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, ayakta ve ayakkabılar

Marka Festivali'ne 2. gün de yine öğleden sonra katılabildim. Şeyda Coşkun'u dinlemek istiyordum. Şeyda Coşkun'u bilmeyen var mı? Aaaa bilmiyor musunuz? Hayatta inanmam. Ünlüleri zayıflatan kadın olarak bilinir kendisi. Birazcık kıskanmış olabilirim itiraf ediyorum ama kim kıskanmaz ki. Hiç fazlası yok, acayip fit bir hatun. Çok güzel şeyler söyledi. Sizinle de paylaşacağım merak etmeyin. En can alıcı noktalarını yazacağım diğer konuşmaları bilmesek te olur yani.
Şeyda Coşkun 10 yılda marka olduğunu söyledi mesela. Ve"iyi bir şeyler yapmak, bir yerlere gelmek istiyorsanız mutlaka sabah erken kalkmalısınız" dedi. Kendisi her gün en geç 7.30 da kalkıyormuş. Benim gibi uykuyu seven birisi bu kısmı duymazdan geldi ama sizin için atlayamadı bu konuyu, yazmazdan gelemedi:)))) Belki erken uyanmayı sevenlerde vardır aramızda herkes benim gibi uykucu değil tabi ki. Ama ben erken kalkmak gerektiği konusunda ona hiç hak vermedim mesela. Hemen iç sesim itiraz etti "yok canım illa erken kalkmak gerekmez. Ya da o kadar erken kalkmak gerekmez falan dedi. Sonra dedi ki "insan mutluysa başarılı olur, uyumakta beni mutlu ediyor  o zaman inanırsak olur bence:))))" (Hayır bahane değil bikere)
Sonra dedi ki Şeyda Hanım "canınız korkunç bir şekilde tatlı çektiğinde durun bir düşünün bakalım acaba o an tatsız bir durum mu yaşıyorsunuz da bunu tatlandırmak için tatlı yemek istiyorsunuz? Tatlı yiyeceğinize çıkın yürüyün" dedi. "Ben öyle yapıyorum" dedi. "İnanın" dedi , "tatlıdan daha mutlu edecek ve faydalı dedi"( dedi,dedi,al dedi,git dedi, çocuklarını da dedi:))))). Buna hak vermemek mümkün değil tabiii . Ama bütün iş çıkabilmekte. Yeterli motivasyonu sağlayabilmekte. Herkes biliyor ki spor yapmak mutluluk hormonu salgılamamıza yarıyor.  Depresyona çok çok iyi geliyor. Yani bir parça çikolatanın hazzı bir kaç saniye sürerken yürümenin hazzı ve faydası gün boyu hatta ertesi gün bile sürüyor.


çikolata kalçada 30 yıl ile ilgili görsel sonucu
Karikatür durumun vehametini anlatmıştır sanırım.😊

Şeyda Coşkun birde dedi ki "çantanızda mutlaka bir spor ayakkabısı yada rahat bir ayakkabı taşıyın ve her fırsatta yürüyün". "Hani yürümeye zamanım yok" falan diyoruz ya, gün içerisinde kendimize böyle ufak tefekte olsa fırsatlar yaratabileceğimizi ve çok faydalı olacağını söyledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gece

Son olarak yanındaki sunucu Özge Uzun, Şeyda Coşkun'la birlikte tam 24 kilo vermiş. Şeyda Coşkun aslında spor hocası olduğunu , beslenme uzmanı yada diyetisyen olmadığını söyledi ama bu konuda da ekiple çalıştığını ve gece gündüz sağlıklı menüler düşünüp tasarladığını anlattı. 
Bir işe yüreğinizi koyarsanız başarılı olmamanız mümkün değil. Konuşmacılardan anladığım şey bu benim. Tutku.  Bu da nacizene Biz Kimiz Kadınız yorumu:)))

3 yorum:

  1. Bir işe yüreğini koymak....Çok vurucu bir cümle :)Teşekkürler canım benim :)

    YanıtlaSil
  2. ERken kalkmak kısmına bak ben de katılıyorum, uykuyu çok sevmeme rağmen...
    Sabah erken güne başladığım zaman sanki -tabi uykuyu açabilirsem- daha enerjik oluyorum.

    Enerjik ve zayıflayabileceğimiz sağlıklı günlerimiz bol olsun inşallah ♥

    YanıtlaSil
  3. Akıcı ve hayat dolu teşekkürler.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.