Diyet Günlüğü 4. Gün

Selamlar
4. gün sabah soğan suyumu içerek başladım güne. Tahmin edeceğiniz gibi çok zevkli , lezzetli bir başlangıç oldu bu:( İçerken de biraz bulanıyor mide ama 1 saat falan sonra çok daha fazla hissediliyor bu bulantı hissi. Mideyi zorladığını okumuştum zaten de tahmin etmek güç değil. Başlangıçta 15 gün yapıp 15 gün ara verme şeklinde yapmayı düşünüyordum ama biraz caymaya başladım 7 gün yapıp 7 gün bırakmak daha iyi bir fikir gibi gelmeye başladı. 
  
Malesef  kadınların meşhur dönemine girmiş olmak işlerimi zorlaştırıyor.Bilirsin, her kadın bilir durumları yani. İştahım acayip açıldı. Yine sürekli bir şeyler yemek istiyorum. Ama şunu fark ettim ki  tatlı ve ekmek yemezsen sonrasında da canın tatlı ve ekmek yemek istemiyor. Çünkü tatlı yediğim zamanlarda daha çok yemek istiyordum. Bunu fark ettiğimi paylaşmak istedim. 

4. Gün

Sabah
1 bardak soğan suyu
Yarım porsiyon az sucuklu yumurta,5 zeytin, 1 kibrit kutusu peynir
Çay

Ara Öğün
1 elma 1 avuç fındık

Öğlen
Pırasa Yemeği, Çorba, Börek, Ayran

Ara
1 kase yoğurt
5 zeytin

Akşam 
1 Bardak Soğan Çorbası
Kereviz Çorbası
Fırında Pırasa(Nasıl yapılıyor bilmiyorum eşim yapmış. Kendisi evde ve izili olduğundan değişik şeyler deniyor sürekli. Hepside çok güzel oluyor. Daha önce çok  güzel yemek yaptığından bahsetmiştim. Ben nasıl zayıf kalayım ki.Neyse sadece izinliyken yapıyor da çok kilo almıyorum:)))
Yatmadan önce 1 elma yedim bir de.

Şimdi şöyle dönüp menüye baktığımda zararlı şeyler yemişim bugün. Ama az yedim, yavaş yedim. Neyse hatalarımı görüp düzeltmek için yazıyorum ya zaten. 
Hadi bakalım, devam:)

2 yorum:

  1. soğan suyu mucizesini bende duydum gerçekten işe yarıyor sanırım. Finallerden sonra bende denemeliyim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.