Birbirlerine En Yakışan Çiftler

Birbirlerine En Yakışan Çiftler
Bazı filmlerde ve dizilerde başrol oyuncuları ne kadarda yakışır birbirlerine. Fizikleri kimyaları herşeyleri tutar ve seyirci o enerjiyi hisseder. Ben de bana göre en yakışan çiftleri seçtim kendimce, nacizane:)
 
İlk çiftimiz Kiralık Aşk dizisinden Barış Arduç- Elçin Sangu çifti. Dizide ki isimleriyle Ömer-Defne. Çok yakıştıklarını düşünüyorum. Gerçi Barış Arduç herkesin yanına yakışır hatta fazla bile kalır ama Elçin'de gerçekten hoş bir kız. Fazla kalmamış Barış ona. Elçin'in zarif ve naif güzelliği, Barış'ın biraz bititrim halleri birbirini tamamlamış.
 
Bir de birbirlerine nasıl güzel bakıyorlar öyle. Bence insan birine öyle güzel bakıp, o kadar yakın olup ona karşı birşey hissetmemesi gibi bir durum olamaz ki zaten dizi aşkları gerçeğe dönüyor çoğunlukla:)
 
Angelina Jolie-Brad Pitt. Onlar zaten bir efsane. Söyleyecek söz bulamıyorum şahsen. İkisi de çok güzeller ve daha çok çocuk yapmalılar, dünyayı güzelleştirmek için:)
 
Bunlar da Aston Kutcher-Mila Kunis çifti. En son bunlarda evlendiler bildiğim kadarıyla. 
 
Bir de bu gençler var. Güneşin Kızları dizisinin Seli-Ali çifti. Diziyi izleyenler ikisinin aşık olacağını hiç tahmin edememişlerdir çünkü çok zıtlar. Ya da aslında belki de hemen anlamıştır insanlar:)
 
Bunlarda Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin Hande-Barış çifti. Onlarda gerçek hayatta birliktelermiş dedikodu gibi olmasın da.
 
Asi dizisinden çiftimiz Murat Yıldırım-Tuba Büyüküstün. Mesela Tuba Büyüküstün bir sürü farklı erkek oyuncuyla dizi çekti ama bence en çok yakışan Murat Yıldırım'dı. Tuba'da kimin yanına koysan yakışır.

2 yorum:

  1. Gerçekten Barış çok çok karizmatik bir adam ve Elçin de çok güzel bir kız ikisi çok yakışıyor :) severek de izliyorum ve Tolga sarıtaş (ali) ne güzel gözleri var onun maşallah :)

    YanıtlaSil
  2. Cirflerin hepsi cok tatli ama barisi tek tercih ederim :D

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.