Cuma Seçmeler

*Daha dün konuşuyorduk. Benim ruhum 20 falan yaşlarında dedim arkadaşlara:))) Baktım listeye 17'ymiş. Arabada yüksek sesle müzik dinlemeyi çok severim , kızımda öyle ama oğlum "insanlar bize bakıyor kısın şu müziğin sesini" der. Listeye göre  ben(17), kızım(12) oğlum (60) yaşında:))) (Oğlum gerçekte 13 yaşında)Yani kuşak çatışması yaşamamız normal:))) 


*Buna bayıldım işte. İlişkilerimizde hep bunu düşünüp davranabilsek hiç bu kavgalar, kırgınlıklar çatışmalar yaşanmazdı. Okyanusta bir damla olup biz yapalım mı bir süre? Dost olalım gerçekten, dost kalmadı bu devirde klişesi yapmayalım. Yok diye dertlendiğin şeyi sen ol bak aslında varmış göreceksin.
*Yani insan 7'sinde neyse 70'inde de odur lafının açıklaması. Bu huylarına rağmen bu insanla yaşayabilir miyim diye düşünü yola çıkmak lazım. 

*Size bir şey söyleyeyim mi düşüncelerimizin oluşturduğu enerjilerin konuşmamızdan daha çok birbirimizi etkilediğini düşünüyorum uzun zamandır. Yani karşınızdakine kelime olarak tek bir şey söylememenize rağmen birbiriniz hakkında fikriniz vardır. Yani biz konuşmadan ruhlarımız konuşur. Biz iletişim kurmadan çoktan iletişim kurmuşuzdur aslında. Yani aslında hepimiz biliriz birbirimizin içini. Kandırılmak için bile bizim iznimiz gereklidir.
*Unutma Kimse sana karşı değil, herkes kendinden yana:))))
*Huyum kurusun uzun süre ciddi olamıyorum. İşte bu yaaaa. O zaman dans, o zaman renk:)))))
* Eşime gösterdim bu sabah bu karikatürü. Payet ne demek, lame ne demek, stiletto ne demek anlamadım diye sordu. Oğlumda "ne diyor anne yaaa" dedi. Yani gerçektende erkekler bizim dilimize yabancı.

7 yorum:

  1. 60 yaşındaymışım öğrendiğim iyi oldu :)) Demek ki üzerimdeki yılgınlık, hayatın üstüme üstüme gelmesi hep ondan. Oğlak olmak zor, puf!

    YanıtlaSil
  2. hahahahahyyy çok eğlendim okurken cidden :) sen çok yaşa emi :))

    sevgiler :)

    http://pinaryasampinarimmm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Ahahahaaaa 17 likler derneği kuralım Kadriyem :)
    Son karikatüre de bayıldım ayrıca... Biz bile bazen birbirimizi anlamazken bu konuda, erkeklerin bizi anlaması çok zor anacım :))
    Öperim ♥
    Mutlu hafta sonları

    YanıtlaSil
  4. ahaha ben bilmiyor yabancı stiletto :) ben de çok sevdim son karikatürü :)
    ben 11 yaşındaymışım :D
    bu arada son yazımda şu mutluluk günlüğü mevzusunu paylaştım ;)

    YanıtlaSil
  5. Çocuk ruhlu olduğumu hep hissettim 11 iyimiş ama kızım 55 ten kılpayı kurtulup 22 ye kurtarmış kendini :)

    YanıtlaSil
  6. Hahaha ben de anlamıyorum gerçi en sondaki hatunun dediğini 😕

    YanıtlaSil
  7. Sizin dil yabancı yabancı :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.