Soğan Suyu İle Zayıflama

soğan suyu ile zayıflama ile ilgili görsel sonucu 
Sanırım evren bana bir şey söylemek istiyor. Heryerde soğan suyu ile zayıflamaya dair yazılar çıkıyor karşıma. Ya da algıda seçicilik diyelim. Her neyse işe yarasında.
İbrahim Saraçoğlu'nun Soğan Kürü Tarifi:
1 adet soğanı 7-8 parçaya bölüp 2 bardak kaynamış suyun içine atın. 5 dakika daha kaynatıp 15 dakika dinlendirin. Sabah ve akşam yemeklerden önce bir bardak için.
Her gün taze olarak içilmeli ve beklemiş soğan suyu içikmemeli. Ayrıca 7-15 günlük kürler halinde yapılmalı. Sürekli yapılmamalıdır.
Soğan suyu vücuttaki ödemi arttırıp, bağırsakların çalışmasını düzenlediği ve metabolizmayı hızlandırdığı için zayıflamaya yardımcı oluyor. Ama soğan suyunun adet düzensizliklerine, rahimde oluşan kisleri iyileştirmeye ve soğuk algınlığına da iyi geldiği biliniyor. 
Bazı yerlerde haftada 5 kiloya kadar zayıflattığı söyleniyor ama ben kadınlar kulübünde yapanların yorumlarında 1 haftada 2 kilo veren biri dışında 5 kilo vereni okumadım. 2 de iyi ama ne dersiniz?
Ayrıca depresyon, yorgunluk ve uykusuzluğa da iyi geliyormuş. 
Ben bu sabah yaptım. Kokuyor ama beni çok rahatsız etmedi. Soğan sevmeyenler içmekte zorlanabilir. 

6 yorum:

  1. soğanı hiç ama hiç sevmem :( ama kötü kokulu içecekleri içerken burnumu kapatıyorum o zaman kokusunu duymuyorum tadı da çok kötü gelmiyor :) bende yarından itibaren denemeye başlayacağım

    YanıtlaSil
  2. yapmaya devam ederseniz sonuçları paylaşabilir misiniz? :)

    YanıtlaSil
  3. Sanırım o suyu içtikten sonra yemek yiyemeyeceğimizden zayıflıyor olabiliriz :D

    YanıtlaSil
  4. zor bi seçim zannımca!

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.