Kocan Kadar Konuş Diriliş

 
Merhabalar
Zayıflama olayına çok takıldığımdan bu filmi yazmayı biraz geciktirdim. Ama filmle ilgili yorumları yazmazsam çatlardım. Çatlamamı istemeyiz öyle değil mi? E o zaman yorumluyorum.
Şimdi öncelikle beğenmediğimi söylemek zorundayım. Yani ilk filme kıyasla yavan kalmış. Hani nasıl derler zorlama olmuş sanki. Acele edilmiş. Hissediliyor ki sonrasında yorumları okuduğumda zaten öyle olduğunu yani yazara apar topar yazdırıldığını okudum. 
Film asansör sahnesiyle başlıyor. Yani ilk filmin kaldığı yerden. Pardon aslında Efsun gelinlikle kendini bir odaya kapatmış ağlıyor. Film oradan başlıyor. Sonrasında o aşamaya nasıl gelinmiş anlatılıyor. Konusunu çok anlatmayayım. Ama bildiğiniz gibi Efsun'la Sinan evleniyorlar ve bu süreçte yaşanan komik olaylar. Ailelerin araya girmesiyle zaten şaşkın olan Efsun daha da şaşkınlaşıyor:))))

 
Hümeyra huysuz bir babaanne. Büyük kayınvalide yani. Ama Efsun'a çok kötü davranıyor ve kimse de buna ses çıkarmıyor. Üzüldüm Efsun'a. "30 yaşında evde kalmışsın, yer elması vb...." sürekli öyle şeyler söylüyor yazık kıza.
Bu arada Şebnem Burcuoğlu'nu merak ettim. İlk filmde Sinan'ın eski sevgilisi Selin'i oynamış mesela. Bekarmış mesela. Yani bir Sinan'ı yokmuş:((((( Türkiye salsa şampiyonuymuş.Doğum fotoğrafları çekiyormuş. Yazar bildiğiniz gibi. Reklam filmlerinde de oynamış. Sonuç olarak çok yönlü , eğitimli ama kendisinin de dediği gibi %100 Türk Kızı. Yani senin benim gibi. Efsun karakterini yaratmış bu yüzden. 
Film gene de eğlenceliydi. İlk filme göre beğenmedim ama fena değildi yani sıkılmadım. İzlenebilir .
Sevgilerimle.......


3 yorum:

  1. ya bende beğenmedim açıkcası cok sıradan basit olmuş kitap daha eğlenceliydi

    YanıtlaSil
  2. İlk kitabı kahkahalarla okumuştum :)
    İkinci kitaba henüz sıra gelmedi ama...
    İlk filmi de geçenlerde izledim. Ama ikincisini kitabı okumam lazım izlemek için :))
    İlk filmde mesela terlik olayı favorimdir :))

    YanıtlaSil
  3. Bloğunuzu yeni keşfettim ve takibe aldım. Kocan Kadar Konuş ve Kocan Kadar Konuş Diriliş filmlerini bloğumda yorumlamıştım. Film yorumu sekmesinde paylaştığım filmler dikkatinizi çekebilir.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.