Gezgin Kutu Balığı



Yaz gelmesinden dolayı mıdır bilmem ama içimde önlenemez bir seyahat etme arzusu var. "Geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları" demiş şair. Benim yaz aylarında gevşedi:))))
Yay burcu seyahat etmeyi çok severmiş. Burçların özelliklerinde öyle yazıyor. Ama ben kendimden biliyorum.  Geçenlerde Diş Doktoruna gitmiştim. Orada doktorun sekreteriyle sohbet eden bir bayan vardı. Gözleri parlayarak, heyecanla yurt içi-yurt dışı yaptığı seyahatlerini anlatıyordu. "Pardon, bir şey sorabilir miyim? Yay burcu musunuz?" dedim. Şaşırdı ve biraz duraksadı ve "eveeet, nereden bildiniz?" dedi." Seyahat etme tutkunuzdan ve yeni insanlar, kültürler görmeyi heyecanla anlatışınızdan" dedim. Burçlara falan öyle çok inanmam ama doğduğumuz anda ayın , gezegenlerin konumunun kişiliğimizi etkilediğine ve hiç bir şeyin tesadüf olmadığına inanırım. Bu sebepten yay burcunun özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum.
Aslında konumuz İnstagram'da severek takip ettiğim "gezgin_kutubaligi" hesabından ve "www.kutubaligi.com" sitesinden bahsedecektim. Uzun bir giriş oldu:))) İnstagram da çektiği çok güzel fotoğraflar ve altlarına yazdığı yorumlarına bayılıyorum(acaba kendisi yay burcu mu? bak merak ettim şimdi:))) Sürekli gülümseyen pozitif hoş bir bayan. 


Uzun zamandır kendisini instagramda takip ediyorum. Ama ilk defa dün sitesine girip baktım ve dedim ki "bu siteye bakmadan seyahate çıkılmamalı" . Hele bavul hazırlama ipuçları var ki tam benlik. Yani eğer sizde kocaman bavullar hazırlayıp bir çoğunu hiç kullanmadan dönenlerdenseniz mutlaka okumalısınız derim.Beni Al Onu Alma

Mesela; Budapeşte'ye WizzAir ile Ucuz Uçuşun Püf Noktaları, 5 Adımda Yurtdışından Alınan Cep Telefonu Nasıl Kayıt Yapılır?, Bansko Tatil Rehberi(Zengin Sporunu Fakir Fiyatına Yapmak) vb.... gibi çok faydalı yazıları var. 


 
İnstagram hesabını ve sitesini takip etmenizi tavsiye ederim. Seyahate çıkmadan önce en azında bir bakmanızda fayda var. Belki de bilmediğiniz bir şeyi çok eğlenceli bir şekilde öğrenirsiniz ve hayatınız kolaylaşır.

11 yorum:

  1. yaya burcunu görünce hemen geldim okudum :) bende yay burcuyum seyahat dediğinizde hakikaten gözlerimin içi ışıl ışıl parlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor ve Lilayıda çok sever misin Sevilay? Tam yay burcusun bizdensin :))))

      Sil
    2. ay evet hatta mutfağım mor yaptırdım :)

      Sil
  2. Evet bende takip ediyirum gamzeli güzeli :) çok tatlı bir bayan:) verdiği bilgilerde boş değil. ..sevgiler cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok takipçisi var instagramda gerçekten de. Daha fazla insan bilsin istedim. Teşekkürler Ümmü

      Sil
  3. Hiç tanımadığınız biri, hiç haberiniz olmadan sizin hakkınızda müthiş güzel şeyler yazar. Tamamen tesadüfen rastlarsınız. Hayat birden şölen havasına döner, yüzünüze kocaman bir gülümseme yerleşir. Ve Allah bilir günlerce sebepsiz yere gülümseyerek dolaşırsınız. İşte bu aşktır✨❤️ Çok teşekkürler✨🐋

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında instagram hesabınızdan haber verecektim ama fırsat bulamadım . Gönülden istemişim demek ki. Biz konuşmadan ruhlarimiz konuşurmuş gezgin kutu balığı konuşmuş onlar:))) ama yay burcu olup olmadığını yazsaydin keşke :)))

      Sil
  4. Ben de yay burcuyum ben niye böyle değilim ya :( Kedi kafe fikrine bayıldım. Hayvanları sahiden sevenler bilir ki aslında biz onların sahibi değilizdir, onların sevgisi bizi esir almıştır asıl... Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Derler ki burcunun özelliklerini taşımıyorsan yükselenin farklı . Fidancığım içinde gizlidir o seyahat tutkusu belki de:)))

      Sil
  5. Bakcaaaammm :)teşekkürler
    oğlum yay :) neşeli hareketli dost canlısı ve cesur :)

    YanıtlaSil
  6. Bizim kuzucuk da yay olacak kısmetse. Ben gezmeyi severim, eşim sever. Bize de uyum sağlar o zaman ne güzel.
    Ne kadar hoş bir sayfaymış. Geç kalmışım takip etmekte, hemen bakacağım.
    Emeğinize sağlık.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.