Tıp Bir Sanattır

Canan Karatay, Karatay Diyeti
canan karatay caps ile ilgili görsel sonucu

Merhabalar
Başlangıçlar beni hep mutlu eder. İyi şeyler olacak umudu dolar içime. O yüzden pazartesileri severim. Pazartesi sendromu yaşamıyorum dersem yalan olur ama içimdeki polyanna hep ağır basar ve kolay atlatırım. Sizde yapabilirsiniz sadece "işe gitmek zorundayım" diye düşünmek yerine "işe gitmeyi seçiyorum" deyin ve farkı görün:)))
Konumuz pazartesi değil ve ben bugün izinliyim ve evdeyim o yüzden sendrom yaşamıyor olabilirim:) Konumuz bu sabah evde Zahide Yetiş'le Yetiş Hayata'yı seyretmiş olmam. Bu sabah program konuğu Prof. Dr. Canan KARATAY'dı. Tanımayan yoktur herhalde Canan Hoca'yı. Konuşmaları ilk başlarda ne kadar itici gelse de sonrasında alışılıyor galiba, çünkü konuşmaları insanlara hep faydalı olmak üzerine. Faydalı olmak isteyen insanları çok severim, o zaman üslupta cok önemli olmuyor bence. Bir hadiste; "sizin en hayırlınız insanlara faydalı olandır"diyor. O yüzden sevimli bayan Canan Hoca bırakın azarlasın bizi:))))
canan karatay caps ile ilgili görsel sonucu
Canan Hocanın söylediği 2 şeyi çok faydalı buldum. 1. si eğer çok sık grip oluyorsanız vücudunuzda D vitamini ve B vitamini eksiktir dedi ve D vitaminini eczaneden alıp ekmeğin içine kırıp yemenin çokta faydalı olmadığını , iğne yaptırmanın işe yaradığını söyledi. Ekmeğin içine dökmek kısmında ekmek sinirlendirdi onu:))) Sonra da illa da ceviz illa ki zeytin dedi:)))
canan karatay caps ile ilgili görsel sonucu
Ben bunu bilmiyordum mesela. Bundan sonra enjeksiyon yaptırırım D vitamini için. Zahide YETİŞ yazık, korka korka soru soruyordu. Canan Hoca bir bakıyor ki dövecek gibi:))) Hatta cevap vermeyip öylece baktı bir ara . Zahide YETİŞ'te "niye öyle bakıyorsunuz hocam, çok mu garip bir şey söylüyorum " dedi.
Gelelim 2. söylediğine. Benim son bir kaç yıldır tecrübelerimden, araştırmalarımdan, okuduklarımdan edindiğim bir kanaat vardı. O da onu söyledi. "Tıp bir sanattır. Vücut kendini iyileştirirken onu oyalama sanatıdır" dedi. "Hay ağzına sağlık Hocam" dedim içimden . Ben bu cümleyi söyleyecek yetkinlikte değilim ama o söyleyecek yetkinlikte bence.
Yorum size kalmış artık:))))
canan karatay caps ile ilgili görsel sonucu


4 yorum:

  1. Canan Karatay capslarına bayılıyorum ben.
    Kadın biraz dik konuşuyor ya, ondan bu tepkiler...
    Ama uzun uzun dinlediğinde evet takılmıyorsun üslubuna.

    YanıtlaSil
  2. Keyifli bir yazıydı. Kutluyorum.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.