SATIRARASI MİM #1


Merhabalar
Uzun zamandır mim yapmıyordum. Sevgili arkadaşım Yurdagül http://www.dahamutluyuz.com/ blogunun sahibi beni mimlemiş. O zaman yapalım dedim.
Teşekkürler arkadaşım.

Soru 1: Nasıl blog yazmaya başladınız?
Hani güzellik yarışmalarında yarışmacılara nasıl katıldıklarını sorunca derler ya "arkadaşlarımın ısrarıylan:)" diye, benim blog yazmaya başlamam tam anlamıyla öyle oldu. Yıllar önce oğlum daha küçükken ona uyumadan önce masallar anlatırdım ama bu masalları kendim uydurur, içlerine bir mesaj sıkıştırır öyle anlatırdım. Ben biraz saçma bulurdum masallarımı ama eşim bana sürekli "bu masallarını yazsana, bir blog aç, orada yaz" derdi. Bende "amaaan saçma masallarımı kim okuyacak ki?" derdim. 3 yıl önce iş arkadaşım Ayfer'e yaptığı DIY projelerini paylaşması için bir blog açtığımda o da ısrarla bana blog açmamı söyledi. "Ne anlatacağım ki?" dediğimde "ne anlatırsan güzel anlatıyorsun, hayatını paylaş" dedi sağolsun. Yani eşim ve Ayfer'in teşvikiyle açtım blogumu. (Teşekkürler bana benden daha çok inanan güzel insanlar) Bu kadar süre yazabileceğimi sanmıyordum. Bir süre sonra bırakırım diye düşünüyordum ama çok sevdim blog dünyasını. Bir sürü arkadaşım oldu, şahsen tanımasamda çok sevdiklerim oldu. Zaman zaman blogumla ilgilenemesem bile mutlaka okumaya zaman yarattığım arkadaşlarım oldu.
komik güzellik yarışması karikatür ile ilgili görsel sonucu
Soru: 2. Blogunda daha önce yazmadığın bir tarzda yazsan bu ne olurdu?
Şehir rehberi gibi bir şey olurdu. Aslında blogumda bir kategori açmayı da düşünüyorum bu konuyla ilgili. Çünkü ben bir yere gideceğim zaman bloglara bakarım o şehirde nerelere gidilir, nerede ne yenir, ne yapmadan dönmemeli? gibi.....

Soru:3. Bloglarda okumayı en çok sevdiğin konular nelerdir?
Kişisel blogları okumayı seviyorum. Faydalı bilgiler veren blogları, psikoloji ile ilgili yazıları okumayı çok seviyorum.

Soru: 4. Hayatta yapmayı en çok istediğiniz 3 şey ne?
3  mü sadece:))) 1. Çok klasik olacak ama dünyayı gezmek(ben bir yay burcuyum:))))
2. İnsanların kendilerini daha iyi hissetmelerine, kendi değerlerini fark etmelerine yardımcı olabilmek, hayatlarına olumlu bir dokunuş yapabilmek.
3. Çocuklarıma mutlu olabilecekleri bir gelecek için rehberlik edebilmek.

6 yorum:

  1. Beni kırmayıp yazdığın için çok teşekkür ederim arkadaşım.Okurken zevkle okudum ve güldüm.Kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim arkadaşım ne demek, benim için zevkti:)

      Sil
  2. Mimler ya, iyi ki var bu etkinlik :)

    YanıtlaSil
  3. Ne keyifli bir mim olmuş bu sevgili Kadriye ....
    İyi ki açmışsın şahane olmuş

    YanıtlaSil
  4. Mim'lere düşüne uğraşa yazılan cevapları okumayı daha çok seviyorum
    Güzel olmuş , ellerine sağlık :-)

    YanıtlaSil
  5. İYİKİ VARSIN
    İYİKİ AÇMIŞSIN BLOĞU
    TANIŞTIK BU SAYEDE

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.