Diyet Günlüğü- Geçen Hafta

Diyette geçen hafta neler oldu. Sanırım 12 gün oldu ve toplamda sadece 1 kilo vermiş olmanın moral bozukluğunu yaşamakla birlikte vazgeçmediğimi gururla bildiririm. Bu iş öyle akşamdan sabah olmaz arkadaşım. Nasıl 1 günde almadıysak o kiloları 1 günde de veremeyiz. Hatta 1 günde alabiliriz de 3 günde zor veririz malesef:(((
Hayatta 3 dilek hakkı verseler 1. si kilo vermek ve o ideal kiloda kalmak(ne yersem yiyeyim ama) olurdu yeminle. Bir çok kadının öyledir eminim. 
Geçtiğimiz hafta 3 gün spor yapamadım. Ama 4 gün yaptım. Amacım her gün yapmaktı ancak olmuyo bazen. Hatta evdeki hesap çarşıya uymaz diye bir atasözü bile var. Sen "şöyle yapacağım, böyle yapacağım" der planlar yapasın Tanrı yukardan gülümsermiş. Yani demem o ki planlar , hayaller Adriana Lima gerçekler Megan Trainor:(((
Bu arada imgeleme yönteminden bahsetmiştim değil mi? Yani olmak istediğiniz kiloda hayal ediyorsunuz kendinizi , özellikle uyumadan önce. Geçen hafta çok ihmal ettim "yaratıcı imgeleme"yi. Önümüzdeki hafta aksatmamak bakalım planım. İnşallah, umarım,amin:)))
Bu arada kendinize rehber olması açısından ideal kiloda birilerinin resmini her gün görebileceğiniz yere asın. Görsel harita.

  
Ne yediğime gelirsek? Aslında daha önceki yazdıklarım gibi beslendim. Aynı yani aynı beaaa....
Bu arada soğan suyunu da bıraktım. Hani 1 haftada 2 kilo verdiriyordu. İnanmıyorum artık ona da. Belki biraz yardımcı olmuştur ama bilemiyorum . Ölçülemez bir şey çünkü. Bir daha yapar mıyım? Bilmiyorum belkide yaparım.Bağırsakları çalıştırma açısından yapabilirim. 
Şimdilik bu kadar.... Hoşçakalın, diyette kalın, mutlu kalın, zayıf kalın.....

5 yorum:

  1. Sadece kocaman bir AAHHHHHHHH...diyorum Kadriye, AHH! Sen anladin onu:)

    YanıtlaSil
  2. Vazgeçmek yok! Bu kez başaracağımıza inanıyoruz değil mi? Bunu sen söylemiştin ve aklımda hala. Diyeti bozsak da niyeti asla bozmuyoruz. Ha gayret bize ;))

    YanıtlaSil
  3. Bu arada şu zarife sorusuna bayıldımmmm, kahkaha attırdın bana varolasın sen :))))

    YanıtlaSil
  4. üüüüffff ne gıcık bişe bu diyet olayı ya... vallahi insanı canından bezdirir :) dünyadaki en güzel şeylerden biri şöyle güzel güzellll iştahlaaaa zevkleeee yemek yemek..
    ama dünyadaki diğer en güzel şeylerden biri de, 38bedenden yukarı olmamak, her giydiği yakışan bi kadın olmak, aynaya bakınca kendini beğenmek,
    dünyadaki en güzel şeylere bak ne çelişkili hıh!

    ama bence dünyadaki 2.en güzel şey daha güzel. 38den yukarı olmadan, vazgeçmeden, güzel bi kadın ol... olursun... devam.. ;)
    not: kaç beden olduğunu bilmiyorum ama genelleme yaparak yazdım, aman kırıp dökmeyeyim ortalığı ;)

    sevgiler... ;)

    YanıtlaSil
  5. İnsülin direnci oluşturmuş olabilirsin...
    Sen bilirsin nasıl aşacağını ;)
    Ha gayret..

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.