Bu Ayki Kitap Kulübü Kitabımız:Tanrı Daima Tebdili Kıyafet Gezer

D&R - Kültür Sanat ve Eğlence Dünyası

Ocak ayından beri Biz Kimiz Kadınız Kitap Kulübü buluşmaları yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında böyle bir kulp kurmaya karar verdim . Benim gibi kitap severler buluşup kitap konuşalım istedim. İlk kitabımız Markalaşan Kadınlar kitabıydı.. Biz Kimiz Kadınız'a uygun kitaplar olsun istedim. Kadınlarla ve psikoloji&kişisel gelişimle ilgili kitaplar ağırlıklı olmak üzere kitaplar okuyup yorumluyoruz.
İlk buluşmamızı Next Level AVM Keifi kafede yaptık. Ortam biraz daha sakin olur sanmıştım ama cumartesi günü olduğu için kalabalıktı. Merkezi bir yer olduğu için orayı seçmiştim. İkinci buluşmayı da orada yapalım dediler ancak yine kalabalık ve gürükltülü olduğu için 3. buluşmada biraz daha sakin bir yer seçmiştik ki korona çıktı:))) 21 martta yapacaktık toplantımızı ama tedbirler kapsamında iptal ettik biz de. 
2. kitabımız Şiddetsiz İletişim kitabıydı , kulüpten arkadaşımız aynı zamanda blogger olan Gülşak Önen önermişti. Kitabı okuyan herkes çok akıcı değil ama çok güzel şeyler öğrendik benzeri yorumlar yaptı. Bunun üzerine daha çok roman tarzı olsun bir sonraki kitabımız dedik ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun  Camdaki Kız kitabını seçtik 3. kitap olarak.  Buluşmayı ertelediğimiz için bir türlü konuşamadık kitabı. Bunun üzerine instagramda canlı yayın yaptık ve konuştuk. Benim ilk canlı yayın denememdi. Biraz heyecan ve acemilik vardı ama güzel konuşmalar oldu. 


Bu ayki kitabımız Tanrı Daima Tebdili Kıyafet Gezer. Roma görünümlü kişisel gelişim kitabı:) 
Kulüpten bazı arkadaşlar kişisel gelişim tarzı sevmediklerini söyleseler de uyum sağladılar ve seçtiğimiz kitapları sevdiler. 
Tanrı Daima Tebdili Kıyafet Gezer kitabı yazar Laurent Gounella'nın bir kitabı. Yazarın aynı tarzda başka romanları da var. 
Roman kurgusu içinde mesaj verme şeklini çok başarılı bulduğumu söyleyebilirim. Çok akıcı bir anlatımı var. 
Kitabı tavsiye ederim. Kitapla ilgili ayrıntılı yorumumu da yazacağım. Bugünlük bu kadar.

TANRI DAİMA TEBDİL-İ KIYAFET GEZER... — Steemit

Kitap. Sadece kitap.




5 yorum:

  1. keyifli okumalar bu kitapta benim okunacaklar arasında bekliyor.

    YanıtlaSil
  2. heeey yoktun sahiden de ne zamandır. iyii karantina bitince döndün yaniii heyoo. bu yazarın kitaplarını seviyoooom :)

    YanıtlaSil
  3. merak ettiğim kitaplardan biri :)

    YanıtlaSil
  4. Yıllar evvel severek okumuştum, sayenizde yeniden hatırlamış oldum. :)

    YanıtlaSil
  5. Kitabı merak ettim. Kitap kulübü iyi fikirmiş ☺️

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.