Kanada Başbakanı Justin Trudeau

kanada başbakanı ile ilgili görsel sonucu
Yukarıdaki resim bir Holywood yıldızına ait değil arkadaşlar. Kendisi Kanada'nın yakışıklılığı ve karizmatikliği ile ünlü 43 yaşındaki Başbakanı Justin Trudeau. 


Sabah arabada işe giderken Kadir Çöpdemir ve Pascal'ın birlikte yaptıkları radyo programını dinledik. Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğrafta Ivanka Trump'ın(Donald Trump'ın kızı) Kanada Başbakanı'na bakışını görüyorsunuz. Sabah Kadir Çöpdemir de programında bundan bahsediyordu. Nasıl hayran hayran bakıyor ama değil mi? Eee haksız da değil adam yakışıklılığı ve karizmasıyla fenomen olmuş. 
Nurgül Yeşilçay: Yeni Başbakan'ı Gördünüz mü Kızlar?
Nurgül Yeşilçay Twitterdaki hesabından "Kanada'nın yeni Başbakanını gördünüz mü kızlar" diye bir paylaşım yapmış:))) Kayıtsız kalamamış anlaşılan(benim gibi:))))
Başbakan hem kaslı, hem dövmeli hem de boksör fark ettiğiniz üzere:))) 
kanada başbakanı ile ilgili görsel sonucu
Ayrıca hayır kurumları için striptiz yapıyor, eşcinsel haklarını savunuyor, kürtaja devletin değil kadının karar vermesi gerektiğini söylüyormuş. Kendisini de "feminist" olarak tanımlıyormuş:))) Daha fazla şey bilmek istemiyorum, nayıııır:))))


kanada başbakanı ile ilgili görsel sonucu

Kanada Başbakanı Trudeau'nun kırmızı çorapları

Kanada Başbakanı Trudeau'nun kırmızı çorapları
Ama en çok bu fotoğrafa bayıldım. Çoraplar konusu kalbimi fethetti resmen:)))) Kendimden bir şeyler buldum sanırım. Çünkü benim çoraplarım da hep puanlı, noel babalı, çizgi film karakterli falandır ve pantalonun altından görünmesin diye saklamaya çalışırım . Ama işte bu fotoğrafta adama aşık oldum resmen:))))


Bu da eşi ve seçim başarısını kutlama anları. Ne tatlılar değil mi? 

İlgili resim

Adam karısını seviyor, hadi herkes işine baksın artık:)))))
Dağılın:)))




5 yorum:

  1. Ehehehehehe,bir aralık tümden Kanada'ya göç etmeye kalktıydı kadın milleti.Allah neler yaratıyor,bize neler düşüyor,oof of.O çoraplar beni de benden aldı Kadriye hanımcığım,yalnız eşiyle olan ilk foto çok acayip,çok gerçek.Allah nazardan korusun,hemcinsimizi aşk acısıyla sınamasın,amin 😜

    YanıtlaSil
  2. Son kareler hayallerimi yikti dermisim 😂😂😂. Gerçekten takdir edilecek bir insan bence kalbinin güzelligi yansimis ona 😉

    YanıtlaSil
  3. yazık bize diyorum :-))))))

    YanıtlaSil
  4. AAYYYYY çoraplı fotoyu daha once görmemiştim zaten hastaydım adama şimdi tam hasta oldum..çünkü çorap takıntım vardır bayılırım böyle desenli çoraba... :)
    eldeki başkana bak bizdeki.......... neyse boşvver

    YanıtlaSil
  5. O kadar Kanada'ya da gittiydim belki rastlarım diye ammaaaa :D

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.