Yer Yerinden Oynarmış Hah

Paramparça dizisini annem bizde kaldığı dönemde 1-2 kez izlemek zorunda kalmıştım. Sürekli zengin-fakir muhabbetinden bay geldiğinden de nefret etmiştim diziden. Ama Nurgül YEŞİLÇAY'ı çok severim. Başarılı bulurum. Erhan Petekkaya'nın da karizmatik olduğunu düşünürdüm ama Nurgül'e yaptıklarından sonra gözümden düştü. Çok üzülmüştür eminim benim gözümden düştüğüne ama ne yapalım o da yapmayacaktı böyle .
www.gunlukbasagrisi.blogspot.com blogunda gördüm ve Nurgül Yeşilçay'ın Ayşe Arman'la röportajını ve konuyu da oradan öğrendim diyebilirim. Konuyu okuyunca da tüm feminist duygularım tavan yaptı ve "paylaşmalıyım" dedim.
Kadın olmak çok zor ülkemde. Aslında dünyada da . Ama susmazsak, kendimizi savunursak ve birlik olursak daha güçlü oluruz.
Aşağıdaki röportajı okuyun derim ama okumak istemezseniz konuyu size özet geçeyim.
Bir süredir magazin programlarında Nurgül Yeşilçay'ın diziden ayrılacağı, Erhan Pettekkaya ile anlaşmazlık yaşadığı , bu yüzden ayrılacağı falan çıkıyordu. Sonra Nurgül Yeşilçay ayrıldı diziden ve reytingler düşünce Erhan Petekkaya "Nurgül Yeşilçay'ın diziden neden ayrıldığını açıklarsam yer yerinden oynar" diye bir açıklama yapmış. Nasıl bir ego, kendini aşırı önemseme halleriyse artık . Bu açıklamanın üzerine Nurgül de gitmiş röportaj yapmış. Kendisi de kadın haklarını çok savunur bilirim. Korkmamış, dimdik cevap vermiş . Aferin diyorum. Ayrıntıları okuyun bence ama ne olmuş ta yer yerinden oynarmış onu söyleyeyim. Dizide iki sevgiliyi oynadıkları için Nurgül demiş ki "öpüşmemiz gerek, gerçekçi olmamız için". Erhan da "yok ben öpüşmem, Anadolu gittikçe daha muhafazakar oluyor, hoş karşılanmaz. Sende amma meraklısın öpüşmeye, sen zaten alışıksın böyle şeylere" demiş. Konu bu yani. Ama röportajı kesinlikle okuyun derim. Sinir olacaksınız. Kadına yönelik şiddet bu da bir tür.


7 yorum:

  1. Nurgül Yeşilçay en iyisini yaptı...
    Umarım birçok kadına cesaret olur bu anlattıkları...

    YanıtlaSil
  2. Şimdi okudum ve sinir oldum. Karşındaki kadın ya, söyle lafı at çamuru. Zaten oldum olası sevmedim şu Petekkaya'yı..

    YanıtlaSil
  3. sıkılmadan bıkmadan röportajın her cümlesini okudum. Helal olsun kadına en iyisini en doğrusunu yapmış. Ünlüde olsanız farketmiyor kadınsanız eğer hayatın her alanında öteleniyorsunuz.

    YanıtlaSil
  4. seyrettiğim bir dizi değildi ama
    kesinlikle nurgül gözümde farklı bir yerde şimdi
    cesaretinden dolayı kutluyorum
    erkeklere böyle haddini bildirmeli
    kesin yapmıştır erkan petekkaya
    anlattıkları çok akla yakın nurgülün

    YanıtlaSil
  5. en güzelini yapmış birde kadın için zaten anlaşması o kadardı diziden çıkacak yeni teklif gelsin diye yapıyor falan dediler Nurgul Yeşilçay ve bu adam kefeye konsa sanat anlamında Nurgül Yeşilçay hertürlü ezer geçer bunu

    YanıtlaSil
  6. Erkan Petekkaya'nın densiz, patavatsız, cinsiyetçi bir insan olduğu o kadar belli ki. Birkaç sene önce bir programa katılmıştı, down sendromlu çocukları olan anneler de konuktu. Okan Bayülgen'in bir programıydı sanırım. Bu densiz Petekkaya çocukları için bir şeyler yapmak isteyen o annelerin yanında, "Benim de çocuğum var, Allah korusun" demişti konuşma arasında. O zaman vermiştim notunu. Nurgül Yeşilçay'a sonuna kadar inanıyorum.

    YanıtlaSil
  7. Ayyy okudum...
    Maço tarzını severdim ama yok arkadaş o da bitmiş artık...
    Gündemi rahatsız ettiğimiz için özür dileriz gibi bir açıklama yapmış sonrasında ama yemezler dedim :/

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.