Benden, Bizden

*Dün gece çok garip bir rüya gördüm. Bir kocam varmış(gerçek kocam değilmiş ama rüyamdaki kocam daha çok Dustin Hoffman'a benziyor) birdenbire insan eti yemeye başlamış bu adam(Hayırlara gelsin inşallah:))). Bana ve kızıma bunu söylüyor ve biz aşırı tepki gösteriyoruz. Bunun üzerine tabi adam sırrının ortaya çıkmaması için bizi öldürmek istiyor. İlk bölümde koşuyoruz, saklanıyoruz, kaçıyoruz falan kan ter içerisinde ve "yeter bitsin artık" diyorum. Kaçış yok, adam bizi yiyecek. En sonunda adamla konuşmaya karar veriyorum "biz senin aileniz bizde yeriz insan eti nedir yani?" dedim ve  uyandım. "Oh be rüyaymış" dedim ama tekrar uykuya dalınca rüya devam etti. İlla yiyecem yani insan eti. Neyse biz ailecek(yamyam ailesi) bir köye taşınıyoruz ve kendimize kurban arıyoruz. Yediğimi görmedim ama yiyormuşuz yani rüyamda öyle olduğunu biliyorum. Çok korkunçtu . Şu an saçmalığına gülüyorum ama acayip korktum. Rüya tabirlerine baktım tabi hemen. Allahtan kötü bir şey değilmiş yorumu.
 
*Geçen gün kuaförde saçımı boyatırken uyumuşum. Kendime inanamıyorum. Saçlarımla oynanınca hep uykum gelir(kedi gibi) ama hiç uyumamıştım şimdiye kadar. Boyama işlemi sırasında uyumuşum ve uyurken başımı hiç bir yere yaslamamam gerektiğinin bilincindeyim. Yani öyle put gibi durararak uyumuşum. Sonrasında kuaför çocuk geldi ve saçlarımı yıkamaya alacağını söyledi. "Aaaa ne çabuk " dedim. "35 dakika bekledik hanfendi" dedi. Zaman ne çabuk geçmiş:))))) Otobüs yolculuklarında uyumayı severim, yol çabuk biter o zaman. Ama kuaförde uyuyan çok değildir heralde.
 
*Her yerde uyumam ve çok uyumamdan dolayı uyku hastalığına yakalandığımı düşünüyorum(varsa böyle bir hastalık?) Sonra internetten araştırdım ve homurdana homurdana "ne kitap okuyabiliyorum, ne bir film izleyebiliyorum, oturmaya göreyim hemen uyuyorum. Allahtan henüz ayakta hareket halindeyken uyumayı beceremiyorum:)" dedim kendi kendime acıyarak . İnternette çok uyumanın 1. sebebi hipotiroidi-hashimato tiroidisi diyor ki bende 18 yıldır var 2. sebebi reaktif hipoglisemi diyor o da 2 senedir var. 3 ve 4'e bakmama bile gerek kalmadı. Oysa ki ben sanıyordum ki beynimde ur var ameliyatla onu aldırınca normal insan evladı gibi uyuyacağım. Şakası bile kötü :(
 
*Kızım baş parmağını incitmiş.Top oynarken eline top çarpmış. Aman Allahım bir naz bir niyaz. Acile götürdük. "Yumuşak doku travması" dediler. Zavallı bebeğim ne demek olduğunu bilmiyor ya  "yani anneciğim top elime yumuşacık değdiği için mi yumuşak doku, sert değseydi sert doku mu olacaktı" gibi kendince bir yorum yapmış, bana onaylatmak istiyor. Sabah sabah eşimle çok güldük ve dedik ki "eeee açıklamazsak çocuk nerden bilecek" ve sonra açıkladık ve sonra açıklamaya daha fazla vakit ayırmaya karar verdik.
 
*Geçenlerde Ezgi sınıf arkadaşı bir kızdan bahsediyordu. Anne biliyor musun Sıla'nın babası hastanelik görmüş" dedi. "O ne demek kızım?" dedim. "Hastanede mi yatmış" dedim "Hayır" dedi. "Hastanede mi çalışıyormuş" dedim "hayır" dedi. Sonra oğluma ve eşime sordum. Herkes benim gibi tepki verdi. Ama kızım ısrarla "anlamıyorsunuz hastanelik görmüş diyorum" diyor başka bir şey demiyor:))) Anlayan var mı, ne demek hastanelik görmek?





8 yorum:

  1. hastanelik görmüş: hastaneye yatması gereken bi kafası kırık görmüş :) olabilir mi :)
    bu arada görsellere bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler gizli yetenek. Bak söylediğin açıdan hiç düşünmediğimi fark ettim şimdi. Dur akşam sorayım:))))

      Sil
  2. Yumuşak dokusunu yediğim :)))))))))))))
    Bu çocuklarım masumiyetlerine bayılıyorum, kıyamam yaaa :))

    Hastanelik görmüş acaba hastanelik olmuş birisinimi görmüş ki :) Ay bilemedim bende şimdi...

    Şu uyku meselesi çok fena... Bi yatma saatim var benimde şayet onu aşarsam cin gibi kesiliyorum, sabahta kalkmak bilmiyorum tabiki...
    Bugünlerde çok kilo aldım ve horlamaya başladım ben. Öyle böyle değil ama bildiğin iş makinası :)) Sesime uyanıyorum düşün artık sen... En çok ben biyerde uyuyakalırsam horlamaktan korkuyorum bugünlerde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şebo kilo aldığın zaman daha çok uyuyorsun biliyor musun? Çünkü şekerin yükseliyor ve yemeklerden sonra ağırlık çöküyor. Bu arada aylardır kendimi paralamama rağmen sadece 4 kilo verdim. Ama istikrar sihirli kelime.

      Sil
  3. Ya bu uyku olayı bende de var ama benimki sırf tembellikten :)) o kadar çabuk yoruluyorum ki hiç normal değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle altında bir şey vardır Fikriye. Normal olmayan bir şeyin sebebi olur. Bulup çözmeye çalışmak lazım.

      Sil
  4. Bir akşam iş dönüşü sitenin içinde yürürken bir gariplik olduğunu fark ettim. Etmemle birlikte de gözümü açtım. Ayakta uyumak deyimini fiilen gerçekleştirmiş bir arkadaşın var burada :)

    Ezgi'yi öp benim için kocaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanmıyorum Handan. Sen mi? Oysaki ben seni ne kadar enerjik görüyordum. Yıkıldım şimdi:))))

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.