Strivectin Krem


Merhabalar
Uzun zamandır almayı düşündüğüm Strivectin SD kremi dün nihayet aldım. Hem gece hem de gündüz kremini. Çok pahalı bir ürün ama bakalım etkileri anlatıldığı kadar var mı? Çünkü kadinlarkulubu.com sitesinde kullanıcı yorumlarında en iyi krem oscar'ını kazanan botokstan daha iyi bir krem olduğu söyleniyor. Mesela Madonna , Cameron Diaz gibi ünlüler kullanıyormuş. Lekelere ve kırışıklıklara iyi geldiği söyleniyor. Lekelerim için kullandığım ürünlere verdiğim paraları düşünürsem eğer bu krem işe yararsa çok ta pahalı değil . İşe yaramayan onca kreme verilen paraları topladığımda aynı fiyata gelir. (Nasılda tasarrufluyum Allahım!)
Aslında kremlere çok inanmıyordum.Mesela Dr.Osman Müftüoğlu'nun bir yazısında okumuştum."Cilt dışarıdan nemlenmez, sadece içerden nemlenebilir" diyordu. Ama bir arkadaşımla konuşurken "Ben inanıyorum kremlerin etkili olduğuna.Baksana ünlülere hiç yaşlanıyorlar mı" dedi.Çok mantıklı geldi bana da. Hepsi estetik operasyon yaptırmıyordur ya da kremlerle destekliyorlardır diye düşünüyorum.Benden 8 yaş büyük bir arkadaşım var.O kullanıyor bu kremi ve "doğal botoks kremi" diyor bu krem için. Gerçekten de cildi çok gergin görünüyordu.
Dün Sephora'dan aldım bu kremleri ve Güzellik Danışmanı bayan gece kremini de almam konusunda çok ısrar etti. Üründen o kadar emindi ki bana "gelip teşekkür edeceksiniz" dedi.İnşallah.

Ayrıca Güzellik Danışmanı bu kremin ilk önce çatlaklar için üretildiğini ve kırışıklıklara iyi geldiğinin tesadüfen keşfedildiğini söyledi. Amerika menşeili bu ürün çok eski bile olsa çatlaklara da çok iyi geliyormuş.

Gece kremi de bu. Kremle ilgili yapılan araştırmalar da en iyi kırışıklık giderici krem seçilmiş ve Sephora'nın en çok satılan cilt bakım ürünü.
Bu kısmı sonradan ekledim: 
Strivectin Krem yorumum: Kesinlikle memnun kaldığım bir krem . Kız kardeşlerimde bende memnun kaldık. Özellikle toparlayıcı etkisi çok iyi.

2 yorum:

  1. Merhaba,
    Bu kremi kullandıktan sonraki yorumlarınızı da öğrenebilir miyim???
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarda fotoğrafı olan gece ve gündüz kremleri süper di diyemem ama yüz ve boyun kontürü sıkılastırıcı kremi çok iyi ama.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.