Evinizdeki Negatif Enerjiyi Atmanın Yolları

negatif-enerji-sirke-tuz-su-880x320[1]

Son zamanlarda enerji olayına çok ilgi duymaya başladım. Sonuç olarak evren bir enerji, bizde enerjiyiz. İlgi duymamak elde değil:)
Zamazingo   isimli bir blogu uzun zamandır takip ediyorum ve yazılarını çok seviyorum. Bugün bu siteden bir yazıyı paylaşmak istiyorum sizlerle.

Özellikle evlerimiz enerjinin çok karışık olduğunu ortamlardır. Hisler, duygular ve düşünceler bir çok farklı enerji oluşturur. Aynı zamanda eve gelen misafirlerimiz de pozitif veya negatif enerji getirebilirler. Negatif enerjilerin birikmesi sonucunda karamsar düşünceler, stres halinin sürekliliği gibi problemlerle karşılaşabilirsiniz. Daha kötüsü ise bu enerjiler evinizin içinde her yere siner ve çıkarılmadığı sürece kötü etkileri devam eder.
EVDE NEGATİF ENERJİ VARSA?
Negatif enerji; ilişkilerde sorunlara, yanlış kararlar alınmasına veya geçimsiz biri haline dönüşmenize neden olabilir. Bunların sonucunda ise kendinizi daha yorgun ve kırılgan hissedebilir, hatta yaşama sevincinizi kaybedebilirsiniz. Bu sebeplerle evinizde veya ofisinizde ki negatif enerjisi düzenli olarak ortadan kaldırmanız ruh sağlığınız açısında önem taşımaktadır. Aslında negatif enerjiyi yaşam alanınızdan atmak çok kolay.
Negatif Enerji Evden Nasıl Atılır?
Evinizde   kolaylıkla hazırlayacağınız bir karışım sayesinde negatif enerjileri dışarı atabilirsiniz. İhtiyacınız olan malzemeler yalnıza şeffaf bir bardak, deniz tuzu veya kalın tuz, sirke ve su. İlk olarak bardağın 3’te 1 ini dolduracak şekilde tuz ekliyorsunuz. Ardından yarısına kadar su diğer yarısına da sirke ekliyorsunuz.
Hazırlamış olduğunuz karışımı evinizde görünmeyen bir noktaya koyun ve bir gün boyunca bekletin. Bu süre zarfında bardağın yerini hiç oynatmayın. 1 gün sonunda bardağınıza bakın; eğer bıraktığınız gibi duruyorsa bulunduğunuz ortamda negatif enerji yok demektir. Fakat bardakta baloncuk veya herhangi başka bir oluşum varsa odanızda negatif enerji var demektir. Bu durumda yapmanız gereken bardağı bıraktığınız gibi bulana dek her gün aynı karışımı uygulamak. Ayrıca unutmamanız gereken bir diğer nokta ise negatif enerjiyi çeken bardağınızı her gün evinizin dışında bir yere dökmeniz gerekmektedir.
Kaynak: Bilgi Doktoru

4 yorum:

  1. Hımmm, denemeli, çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
  2. Denemek istiyorum... ben evi silerken sirke koyarım suya biraz bu arada... hep iyi olduğunu duymuştum..
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. İlginçmiş, deneyip bakmalı...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.