Imedeen Gençlik Hapı

"Güzellik hapı mı olurmuş? Her şeye de hap mı kullanılırmış?"  demiştim Imedeen haplarını duyunca. Genel olarak ilaç kullanmayı çok sevmediğim için "cilt güzelliği için de hap mı kullanılırmış" diye düşünüyordum. Taaa ki 40'lı yaşlarıma gelene kadar. Çünkü 40 yaşınıza kadar pek bir ihtiyaç hissetmeyebiliyorsunuz ama 40 var ya o 40 :)))) İşte o dönem hissetmeye başlıyorsunuz.
Yıllar önce Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun bir yazısını okumuştum. "Cilt dıştan nemlenmez, içten nemlenir" diyordu. Yani nemlendirici diye sürdüğümüz, fahiş paralar bayıldığımız kremler iddia ettikleri gibi bir işe yaramıyormuş. 


Imedeen antiaging cilt tabletleri cildimizin genç görünüm süresini uzatma işine yarıyormuş. Yani cildimizi içerden besleyerek daha genç görünmesine yardım ediyor. Üç farklı tipi var. 30'lu yaşlar nem ve parlaklık için "Derma One", 40'lı yaşlarda çizgi ve kırışıklıklarla savaşmak için Time Perfection" , 50'li yaşlarda da özellikle menopozun etkilerini en aza indirmek için "Prime Renewal". Ben Time Perfection aldım.

Böyle minik bir hap. İçeriğinde ;
Marine Complex™
Cildin doğal destekleme yapısında bulunan elementler ile aynı işlevi gören proteinler ve nem tutucu polisakaritlerin eşsiz bileşimi.
Çinko
Cildin bütünlüğünün sağlanması ve sağlıklı bir şekilde yenilenebilmesi için çok önemlidir.
Likopen
Serbest radikal hasarına karşı savaşmada; Beta-karoten’den 2, E Vitamini’nden 100 kat daha güçlü ve etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış bir anti-oksidandır.
Üzüm Çekirdeği Özü
Likopen ile birleşerek cildin esnekliğini koruyan yapı taşları kolajen ve elastin proteinleri etrafında koruma kalkanı oluşturur.
C Vitamini (askorbik asit)
Kolajen oluşumunda çok önemli rolü olan bir anti oksidandır.
Sonuçları görebilmek için 12 hafta kullanılması gerektiği tavsiye ediliyor. Kullanıcı yorumlarını okuduğumda en az 2 kutu bitirmek gerektiğini söylüyor. Hatta birisi demiş ki "önce ellerimde , sonra cildimde bir güzellik farkettim". Bana soracak olursanız çok düzenli kullanmama ve henüz ilk paket olmasına rağmen cildimde bir parlaklık hissettim diyebilirim ama bu plaseboda(psikolojik) olabilir.  Yani 2. paketi de alıp sonra karar vereceğim. Fiyatı 170 TL civarıydı. Time perfection da 120 table var. Sabah- akşam içilmesi önerildiğinden 2 aylık bir kullanım için bir paket yeterli. Ben henüz bitiremedim ama az kaldı. Birde aklıma şu soru takıldı "ömür boyu kullanacak mıyız?"  Ama bununla ilgili bir şey bulamadım. Yani size bağlı anladığım kadarıyla.  Etkilerinden memnun kaldım, param da çok diyorsanız (bu arada ilaç olduğu için yan etkilerini bilemem ama var mı yok mu?) istediğiniz kadar kullanabilirsiniz.
Yani güzellik içten gelir, o zaman içten besleyelim cildimizi:))) Ama 50 yaş ve üzerinde daha çok kullanırım diye düşünüyorum, bakalım:)))

12 yorum:

  1. Terapi tadında yazılar yazıyorsunuz, elinize sağlık. İlaç deyince insan bir durup düşünüyor, sağlıklı ve mutlu günlere..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Yorumunuz beni çok mutlu etti:)))

      Sil
  2. Yiyeceklerle de alamaz mıyız acaba bu içerikyeki maddeleri? İlaç işin içine girince insan ister istemez çekiniyor.
    Ben iki haftadır kefir içiyorum doğal kendim mayalıyorum. O da cilt için çok faydalıymış.

    YanıtlaSil
  3. Bilgi için teşekkürler.Ben de biraz araştırayım bakayım ilacı :))

    YanıtlaSil
  4. Ilginc geldi ve burada da arastirdim, varmis... Burada daha pahali, 60 tanesi 35 Euro, yani 110 Liraya falan geliyor. Valla sadece su cildimin kuruluguna yarasa alirim. Bir denemem lazim... tesekkürler bilgi icin.

    YanıtlaSil
  5. 38 yaşındayım açıkçası merak ettim..fakat pahalı olduğu için alamayacağım kesin :(

    YanıtlaSil
  6. Ay ben bi ilaç deyince irkiliyorum yaaa, daha 30 yaşındayım ya ondan heralde :)

    YanıtlaSil
  7. merhabalar kadriye hanım harika bir yazı olmuş besin takviyesi ararken yazınızı okudum 3 aylık kullanım sonrası devam etmelimiyiz bende onu merak ediyorum

    YanıtlaSil
  8. imedden marka tablet İstanbul satış yerleri, eczaneleri hakkında bilgisi olan varmı

    YanıtlaSil
  9. idmedeen nerden alabilitim

    YanıtlaSil
  10. imedeen marka tablet nerden alabirim İstanbul içinde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İmedeen hapını internetten de alabilirsiniz. n11 de botanikecza.com da var. eczanelerde de güzellik ürünlerini ağırlıklı satan yerlerde bulabilirsiniz.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.