Kaliteli Tablo Yaptırmak İster misiniz?

İstanbul'a bloggerlarpaylasiyor.com etkinliğine gittiğimi anlatmıştım geçen postlarda. Bu yazımda da etkinlik sponsorlarımızdan www.tabloda.com dan bahsetmek istiyorum.
 Öncelikle Şafak bana bu sitenin adresini verdi ve bir tablo seçmemi, firmanın bana hediye edeceğini söylediğinde çok mutlu oldum. Çünkü bir evi farklı ve şık gösteren şeyler ışıklandırma ve tablolardır diye düşünürüm. Ve mor bir tablo seçtim. 
Mor Çiçekler Tablo
İşte bu tabloyu seçtim.Aslında manzara tablolardan seçmiştim önce. Cumartesi günü tablom geldiğinde çok beğendim. Çok kaliteli, kanvas zemin ve canlı renkler çok hoşuma gitti. Aslında o gün kendi çektiğimiz bir fotoğrafımızı da tablo yaptırabileceğimizi öğrendim. Keşke kendi fotoğraflarımdan yaptırsaydım dedim ama keşke dememe gerek yok, istediğim zaman yaptırabilirim. Çünkü tabloların kalitesini beğendim.
Venedik Gondol Tablo

Sitede çok fazla seçenek var. O kadar seçenek arasından karar vermek zor oldu. Epey baktım ve sonra mor delisi olduğum için mor çiçekli bir tabloda karar kıldım. Oysa ki manzarada istiyordum. Marilyn Monroe'de istiyordum. İstemenin sınırı yok tabi ki de nereye asacaksam artık onları.
Çocuk odaları için böyle parçalı tablolardan da seçebilirsiniz.
Siteye girdiğinizde seçtiğiniz tabloyu tek parça, parçalı ya da çerçeveli seçeneklerinden  seçebilir ve boyutlarını da kendiniz belirleyebilirsiniz ve fiyatlarda 28 tl'den başlıyor.
Blossoming Almond Tree
 Bana hediye ettikleri tablo için ve etkinliğimize sponsor oldukları için tabloda.com sitesine teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

11 yorum:

  1. çok beğendim hele de o en alttaki tabloda şu anda gözüm kaldı..

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. 2. Benim gizli yetenek zevklerimız aynı mı ne:)))

      Sil
  3. Çok canlı duruyorlar :D

    YanıtlaSil
  4. Ben de bayıldım. Kaliteleri burdan bile belli oluyor :)

    YanıtlaSil
  5. Harika görünüyorlar Kadriye Hanım! :) :)

    YanıtlaSil
  6. ayy çok harikalar yaaçok ayrıhava katıyolar :)

    YanıtlaSil
  7. tablolar güzel bizde yardımcı olmak isteriz rica etsem ghayirtas@yandex.com mail atar mısınız? iletişim maili bulamadım da

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.