Nostaljik Pazartesi- Göz altı torbaları

Herkese iyi haftalar
Bugünkü "nostaljik pazartesi" yazımı istatistiklerde en çok okunan yazılarımdan birisini paylaşarak yapmak istiyorum. Çünkü o yazımı düzeltmek, ekleme yapmak istiyorum. İnsanları yanlış yönlendirmek istemiyorum.
Son bir kaç yıldır göz altı torbalarını geçirme ile ilgili ne bulduysam okudum, ne duyduysam kullandım diyebilirim. Ama sonuç alabildim mi? Hayır. Ne paralar harcadım bunun uğruna . Hiç etkisi olmadı diyemem çünkü kullanmasaydım ne olurdu bilmiyorum. Ölçme şansım yok.Ama kesinlikle mucize krem diye bir şey yok. Öncelikle bunu bi söyliyeyim. Hiç bir krem göz altı torbalarını geçirmiyor tecrübeyle sabittir. Hafifletiyor sadece. En çok işime yarayanları paylaşacağım bugün.
1. Patatesi dilimleyip derin dondurucuya koyun ve torbalanma sorunu yaşadığınızda 15-20 dakika gözlerinizin üzerinde bekletin. Patatesin soğuk olması ve içindeki nişasta epey hafifletiyor torbaları.
2. Fresh Line'ın gözaltı patates maskesi de çok iyi sonuç aldığım bir ürün. Farkedilir derecede hafifletiyor torbaları.
3. Bazı internet sitelerinde okuduğum buz koyma işlemi de sonuç veriyor. Bazıları da kaşığı buzlukta soğutup gözlerinizin üstüne koyun diyor. Denedim evet:) Bunu da denedim ama benim favorim patates dilimleri.
4. Göz çevresine krem sürerken masaj yapmak ta bir diğer yöntem. Parmaklarınızla göz çevresine "pıt,pıt" hafif hafif vurarak oradaki ödemi dağıtıyorsunuz.
5. Çay poşetleri de bir çözüm. Özellikle yeşil çay poşetlerini koyarsanız rahatlatıyor.

Nostalji yazım aşağıda, yaklaşık 2 yıl önce yazmışım. Ama sonraki 2 yıldaki tecrübelerimi de burada anlattım.


gözaltı torbasını yok eden titreşim
Bir de bu titreşim cihazı varmış. Ya da estetik ameliyat seçeneği.

"Gözaltı torbaları sorunum için yaptığım araştırmaları sizinle paylaşmak istedim. Kendimi bildim bileli gözaltı morluğu sorunum var.Kalıtımsal.Anne tarafından miras:) Oğlumada benden miras malesef. Neyse kadınlarda bu sorun daha bir sorun tabii.

Geçen gün gözaltı kremim bittiği için eczaneye gitmiştim. Eczacı bana "morluktan önce torbalanma sorununuz var" dedi ve bir krem önerdi. Her kozmetik alışverişine dünya para bayıldığım için bu sefer "en ucuzu ama en faydalısı olsun lütfen" dedim. O da bana "Nuxe Contour Des Yeux Prodigieux" kremi önerdi. Kullanıyorum fena değil. Ama internette gezerken Pure Beauty Geoaqua Ultra Hydrating Eye Gel 'e rastladım. Çok beğenmiş insanlar.Yorumlarını okudum. Sonra hemen aldım tabiki.Watsons'larda satılıyor.Fiyatıda çok uygun.Made in Kore yazıyor. Şimdilik memnunum. Gerçekten de torbalanmalar hafifliyor. Kozmetik ürünleri ile ilgili Cilt Doktoru bir bayan(ismini hatırlayamadım) Medikal Kozmetiği tercih edin diyordu. Ondan beridir eczaneden alıyorum. Çünkü bayan 50 yaşındaydı ve çok güzel bir cildi vardı.

Kendimle çeliştim şimdi:) Gözaltı kremimi eczaneden almadım.Ama Pure Beauty'nin fiyatı da çok uygun. Tavsiye eder miyim? Ederim. Nuxe'de tavsiye ederim. Hatta Nuxe'i daha çok tavsiye ederim".


7 yorum:

  1. Bazen en pahalı ürünlerden alamadığımız performansın 10 katını 5-10 liraya aldığımız bir üründen alabiliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle :)

      Sil
    2. Yıllar önce bir yazı okumuştum. Kırışıklık giderici en pahalı kremin marketten aldığın nemlendirici kadar kırışıklık önleyici etkisi olduğunu kanıtlayan bir araştırma varmış ama kozmetik firmaları bunun yayınlanmasını engellemiş:(((

      Sil
  2. bu cem yılmaz'ın bel fıtığı tedavisi için ürettiği kalkan balığı muhabbetine dönmesin
    "kalkan balığının o boncuklusundan olacak, sırtındaki boncukları götüne sokuyosun süper oluyo. hastalık geçmiyo ama süper oluyo" :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa Tolga sen anlamazsın böyle kadın şeylerinden:)))))

      Sil
  3. Bu tür sorunlarla karşılaşmadan önlem almak en iyisi. Bende bu sorun yok henüz; ama olmayacak anlamına gelmiyor tabii. Yaş ilerledikçe illa ki yaşanacak. Patates dilimleriyle gözlerimi şimdiden tanıştırıp kaynaştırsam iyi olacak:) Bilgiler için teşekkürler, iyi seneler.

    YanıtlaSil
  4. Faydalı bir yazı olmuş emeğne sağlık patatesi bende duymuştum bunu aklımda tutayım :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.