Blog Yazarlarını Tanıma Mimi


Sevgili İnci (www.incidennotlar.blogspot.com) beni mimlemiş.Blog yazarlarını tanıma mimi.Bir süredir bu mimi okuyordum bloglarda ve yapayım diye düşünüyordum aslında. Artık yapmak şart oldu. İnci'nin mimini okumak isterseniz tık tık.

bursa ile ilgili görsel sonucu

1- Nerelisin?

Aslen Bursalıyım ama neredeyse 20 yıldır Ankara'da yaşıyorum. Ondan önce de 8 yıl Eskişehir'de öğrencilik ve çalışma hayatım var. 

yay burcu ile ilgili görsel sonucu


2- Burcun nedir?

Yay burcuyum. Yay burcunu en çok öven görseli seçtiğime göre sanırım pohpohlanmak hoşuma gidiyor:))) Özelliklerine çok inanmasam da okuduğumda "aaa benden bahsediyor" diyorum. Doğru olabilir mi acaba?


3- Bloglarda en çok ilgini çeken şeyler nelerdir?

Kitap , film yorumları, kişisel gelişim yazıları, samimi olan yazıları seviyorum. Doğal ve samimi yazıları okumayı çok seviyorum.

ilkbahar resmi ile ilgili görsel sonucu

4- En sevdiğin mevsim?

Bahar. İlkbaharı da sonbaharı da seviyorum. Doğanın uyanışı ve uykuya dalışı gibi. Geçirdiği tüm değişimler en çok baharda belirgin oluyor. Umut ve hüzün. İkisini de seviyorum yani:)
"Bahar geldiğinde mi ben böyle oluruuum:)" 

sonbahar resmi ile ilgili görsel sonucu

5- Yabancı dil biliyor musun?

Orta düzey İngilizce ,CV'lere öyle yazılır ya. Yani yurt dışına gitsem hayatımı sürdürebilecek derecede ingilizcem var diyebilirim.

boş zaman komik ile ilgili görsel sonucu

6- Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun?

Kitap okurum ama son zamanlarda ilgilendiğim konularla ilgili youtube videoları izlemeyi daha çok tercih etmeye başladım. Yürüyüş yaparım ama boş zamanlarımda değil sadece her fırsatta. 

7- En son hangi kitabı okudun?

Aeden kitabını okuyorum. 1 yıl önce başlamıştım, eşim okumaya başlayınca onun bitirmesini bekledim, sonra taşındık, kitabı bulamadım. En son kız kardeşimden aldım ve bu kadar maceralı olunca o kitabı bitirmeden başkasına başlamayacağım dedim kendi kendime ve şu an bitirmek üzereyim:)

8- Hayatında pişman olduğun bir şeyi anlatır mısın?

Ne mutlu ki çok büyük pişmalıklarım yok. Keşke kelimesini sevmiyorum ."Bir şey olmuşsa bizim için iyidir"derim,yani kadercilik diyebiliriz. Bazı şeyler olmadı diye üzülürken bir bakarım ki "iyi ki olmamış" diyorum.

9- Tuttuğun takım var mı?

Çocukken sanırım erkek kuzenlerimin etkisiyle Galatasaray taraftarı oldum. Şu an hatta çok uzun zamandır bir fikrim yok aslında:)

10- Çantandan eksik etmediğin şeylerden bazılarını yazabilir misin?

Anahtarım, cüzdanım ve cep telefonum yanımdaysa tamamdır. Ruj yada dudak parlatıcısı ve kağıt mendil de hep olur ama daha çok fonksiyonellik ön planda benim için:)

11- En sevdiğin içecek nedir?

türk kahvesi ile ilgili görsel sonucu

Türk kahvesi. Benim için keyif demek. Her gün en az 1 tane içerim. Çay da içerim ama Türk Kahvesi olmazsa olmaz.

12- Ve son olarak blogundan hiç para kazandın mı?

Hürriyet Bumerang reklamlarından biraz kazandım. Yani hiç kazanmadım diyemem ama onun dışında daha çok dost kazandım :)))

Mimler iyi oluyor bence daha çok birbirimizi tanıma fırsatı. Bende mimliyorum o halde.



12 yorum:

  1. Şu video izleme kısmını yapamıyorum ben bir türlü. Halbuki çok güzel videolar var ama ııh, hiç açasım gelmiyor.

    Hımm mimlerim bayağı birikti, acilen bu konuya el atayım ben :) Öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  2. Yay burcu yorumuna bayıldım yaaa....
    Bursaya geliyorsan çok tanışmak isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta sonu Bursa'daydım. Ailem, sülalem orada olduğu için sık sık geliyorum . Bende çok isterim. Umarım bir fırsatımız olur da buluşuruz:)

      Sil
  3. Yaydaşım benim :)) Severiz azıcık pohpohlanmayı :))
    En kısa zamanda yapıyorum ;)

    YanıtlaSil
  4. Güzel mimmiş, canım çekti :)

    YanıtlaSil
  5. Zeynep'te yay burcu, iyi güzel burçtur:)))))
    İyi gezdiniz bu hafta sonu ne güzel......

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar Kadriye hanım benim başlattığım mim sayesinde böyle tanımadığım blogları keşfetmek gerçekten de çok güzel oluyor. Böylece yeni tanımış olduğum bir bloğun yazarını azda olsa tanımış oluyorum. Ne mutlu bana. Bundan sonra bende takipteyim. Buadara bu mimden yapıp benim göremediğim blog varsa bana bildirsin. Zevkle okur ve yorum yaparım. ;)

    YanıtlaSil
  7. http://bumerang.hurriyet.com.tr/Article/Detail/828932

    YAPTIMMM BU LİNKTE

    YanıtlaSil
  8. Google da aratırken blog yazarları tanıma mimini sizinde yapmış olduğunuzu gördüm ve keyifle okudum. Bugün bende bu mim hakkında paylaşım yaptım uğramak isterseniz beklerim. :) ...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.