Senin Sevilmeye Mi İhtiyacın Var?

sev beni lan ile ilgili görsel sonucu
Geçen haftalarda bir gün işten eve dönerken otobüsü kaçırdığım için güneşin altında yarım saat otobüs bekledim. Yeni taşındığımız ev iş yerime epey uzak. Metroya kadar otobüsle( henüz arabam gelmemişti) sonrada metroyla yaklaşık 1 saatte işte oluyordum. Gerçi İstanbul'lular için bu çok uzun bir yolculuk değil ama benim için çok uzun:) Neyse efendim gelelim konumuza, o gün ekstradan yarım saat daha beklemek bütün moral motivasyonumu yerle bir etti. Birde sıcak bir taraftan durumu daha da zorlaştırdı. Sonunda eve vardığımda kan-ter içerisinde kalmış ve hayattan bezmiş bir vaziyetteydim. Çocuklar kapıdan girer girmez "aaa annem gelmiş" diyerek sevinçle koştular bana doğru. Ama ben "çok terliyim, çok yorgunum duşa girmek istiyorum" diyerek onların sevinçlerini kursaklarında bırakıp duşa gittim. Duştan çıktıktan sonra yemek hazırlamaya mutfağa gittim. Bu arada çocuklara bir sürü homurdandım( ay kendimden nefret ettim şu an:))) Sinirli ve gergin bir şekilde yemek hazırlamaya başladım. Biraz sonra 9 yaşındaki kızım yanıma geldi "birisinin sevgiye mi ihtiyacı varmış? Senin sevilmeye mi ihtiyacın var kız? Hadi gel sarılalım " dedi. İstemsiz olarak gülümsedim ve o an fark ettim ne kadar katlanılmaz davrandığımı ve dönüp kızıma sarıldım. Büyümüşte küçülmüş bir de demez mi bana "bazen bende sinirli oluyorum senin beni sevmeni istiyorum sen sarılınca sakinleşiyorum:)))" .
 sev beni sözleri ile ilgili görsel sonucu
Yani demem o ki kaç yaşına gelirseniz gelin zaman zaman hatta çoğu zaman sevilmeye ihtiyacımız var. Ama bunu kediler gibi yapamıyoruz:))) Söyleyemiyoruz da . Çoğu zaman arıza çıkarıyoruz. Aslında demek istiyoruz ki "ilgilen benimle". Mesela hışımla "çoraplarım nerede?" diye soran kocanız aslında "benimle ilgilenir misin?" diyor. Çünkü kendi çoraplarını bulabilecek yetiye sahip normalde:))) Ya da çocuğunuz mızmızlandığında aslında yine istediği sizin ilginiz. Ve bu ilgiyi evde genelde anneden bekliyorlar. Çocukken annem "herkes benden ilgi bekliyor, bana kim ilgi gösterecek canım" diye çemkirirdi zaman zaman. Şu an ben demek istiyorum:) hatta bazen diyormuşum, öyle diyorlar:))) 
sev beni sözleri ile ilgili görsel sonucu
 Bundan sonra sevdikleriniz homurdanırlarsa, gergin olurlarsa altta yatan mesajı anlayıp gidin sarılın. Ters teperse karışmam. %100 herkeste işe yaramayabilir:)))) Ama sarılmanızında bir zararı olmaz kanımca:)))

10 yorum:

  1. çok hoşsun ne güzel tesbit
    katılıyorum sözlerine
    huysuz insanların daha fazla sevilmeye ihtiyaç duyduklarını ve sevgi görmemiş olduklarını düşünürdüm demek ki haklıymışım :)))
    kedi gibi sevilmeyi kim istemez
    ben çoğu zaman bizim mercan'ı çok kıskanıyorum sçıkça ifade edeyim yaniiii
    Seni kocaman kucakladım o zaman

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen doğuştan psikologsun Fatmacigim. Teşekkürler güzel yorumun için

      Sil
  2. Ah Metehan da gelip bana sihirli öpücük verir en suratsız zamanlarımda. Nasıl iyi gelir o, gerçekten sihirli gibidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle sihirli o sarılmalar öpücükler Handan

      Sil
  3. Sarılmak inan ömrünü 1 gün uzatıyor der uzak doğulular :) Sarılmaya devam tabi ki :)

    YanıtlaSil
  4. Oğlum hırçın gergin olduğunda ona dah ayakın daha sevgi oldu yaklaşıp sarılıyorum (eğer iterse zorlamıyorum tabi) sakinliyor daha yumuşuyor hallediyoruz krizleri

    YanıtlaSil
  5. Oğlum hırçın gergin olduğunda ona dah ayakın daha sevgi oldu yaklaşıp sarılıyorum (eğer iterse zorlamıyorum tabi) sakinliyor daha yumuşuyor hallediyoruz krizleri

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle ne güzel bir şey sevdiğini sarılarak sakinleştirmek:)

    YanıtlaSil
  7. Birebir tecrübe ettim müthis ise yariyor 😊

    YanıtlaSil
  8. sarılmak saknleştirici bir eylemmiş bir de :)hepimizin ilgiye ihtiyacı var hepimizin

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.