Evden Para Kazanma - Ek Gelir - 1

Kadınların kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini düşünen bir insan olarak kadınlar için evde ya da yarı zamanlı olarak dışarıda yapılabilecek işleri biz kadınlar için araştırıp , bir yazı dizisi olarak sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aslında bu konuda yazmaya bir arkadaşımın evde yaptığı sarma, mantı, içli köfte gibi yiyecekleri satmak istemesiyle ilgi duymaya başladım. Çevremdeki ev hanımları özellikle çocuklar okuldayken yapabilecekleri işler arıyorlar. Üretime katkıda bulunmak, kendi harçlığını çıkarmak isteyen çok sayıda kadın olduğunu görünce bildiğim, bulduğum bilgileri toparlayıp bir yazı dizisi oluşturayım dedim. 
ek gelir ile ilgili görsel sonucu

İnternette her konuda olduğu gibi bu konuda da çok bilgi kirliliği mevcut. Gerçekten güvenilir olanları paylaşmaya çalışacağım sizlerle. 
Network sistemiyle çalışmayı biliyorsunuzdur. Bir firmaya üye olup onun ürünlerini komisyonla satma ve üye yapıp üyelerin satışlarından da para kazanma şeklinde çoğu. En ünlüleri Avon, LR, Amway, Farmasi, gibi firmalar. Evimizde mutlaka bu markaların bir ürünü vardır diye düşünüyorum. Özellikle Avon'un bir makyaj ürününü ömrünce hiç kullanmamış kadın yoktur herhalde:))))
Network sistemiyle çalışan bir firmaya üye olup satış yaparak komisyonlardan para kazanabilirsiniz.

Ya da evde yaptığınız ürünleri İnstagram, Facebook gibi sosyal medya hesabı açarak satabilirsiniz. Bu konuyla ilgili yasal prosedürle ilgili sorularınız için sizlere www.girisimcikadin.com sitesini önerebilirim. Bu siteye üye olup sorular sorabilir, sizin gibi kadınların deneyimlerini okuyabilirsiniz. 

ek gelir karikatür ile ilgili görsel sonucu

Bundan sonraki yazılarımda ek gelir fırsatlarını tek tek anlatacağım. Eğer sizde katkıda bulunmak isterseniz yazının altına yorum bırakabilirsiniz. Güvenilir ve gerçek bilgiler olmasına özen göstermeniz, insanları boş yere umutlandırmamanız,özellikle rica olunur.

Diğer yazıları okumak isterseniz:
Ek Gelir Yöntemleri - 2 : Gizli Müşteri

5 yorum:

  1. çok ilgi duydum, bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Vallahi çok evla bir konu seçmişsin
    Dikkatle takip edeceğim adaş

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir yazı dizisi olacak gibi, ellerinize sağlık şimdiden. :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel düşünmüşsün:)

    YanıtlaSil
  5. ya ne güzel bir yazı dizisi olacak :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.