Kitap Fuarı - ATO Congresium

Merhabalar
Uzun zamandır gitmek istediğim Kitap Fuarı'na dün nihayet gidebildim. Çok kalabalıktı. Hatta girişte sıra vardı. Oğlum espiri bile yaptı bu konuda "Anne Türkiye kitap okuyor" dedi:) Annemi terminale bıraktıktan sonra yanlışlıkla Eskişehir Yoluna dönünce Ato Congresium'un önünden geçtik. Çocuklara "kitap fuarına gidelim mi çocuklar" dedim. Coşkuyla evet dediler. Onların kitap sevmesi beni çok mutlu ediyor. Saatlerce dolaştık fuarda. Bir sürü kitap satın aldık. Fuara özel tüm kitaplarda indirim vardı. 
 
Sahaflar Sokağı çok güzeldi. Eski kitaplar, dergiler , nostalji. 





 
Fuarın her köşesinde yazarlar kitaplarını imzalıyorlardı. İlker BAŞBUĞ, Doğan CÜCELOĞLU, Yalçın Küçük, Atilla  TAŞ.... aklıma gelen birkaç yazar. Bu arada "Subliminal A.Ş. "  kitabı aldım ve yazarına imzalattım. İlk defa imzalı bir kitabım oldu. Çok merak ettiğim bir kitaptı okuyunca bahsederim sizlere de.
                                                                                                                 Şimdilik Hoşçakalın.

1 yorum:

  1. Bende gittim geçen hafta pazar. İnanılmaz güzeldi. Aydın Şimşek ile tanışma ve imzalı kitap alma şansını yakaladım. Birkaç kitap aldım ve inanılmaz güzel ve eğlenceli geçti. Bu tür fuarlara elimden geldiğince katılmaya çalışıyorum. Gerçekten önemli bir fuar olduğu düşüncesindeyim. Keşke Ato bana daha yakın olsaydı ama yapacak bişey yok artık. :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.