Clarins Double Serum


EN İYİ GENÇLEŞTİRİCİ ÖZELLİĞE SAHİP BAKIM SERUMUSelam
Son zamanlarda cilt gençleştirici (ya da yaşlanmayı geciktirici desek daha doğru olur sanırım) serumlar falan daha bir ilgimi çekmeye başladı. Neden acaba? Yaşlanıyor olmakla ilgili sıkıntılarım var sanırım:)
Neyse google'a "en iyi cilt gençleştirici ürün" yazdım ilk sıralarda bu çıktı. Cilt gençleşirmi? sanmıyorum ama en azından yaşlanması yavaşlatılabilir. Daha güzel yaşlanırsınız, yaşlanırız, yaşlanırlar.
Clarins Double Serum yani yukarıda fotoğrafını görmüş olduğunuz(şişeleri çok güzel oluyor değil mi? Havalı, güzellik vaadeden. Bunlar da hep satış taktikleri) cildimizin genç kalmasından sorumlu 5 hayati fonksiyonu aynı anda destekliyormuş. 25 yaşından itibaren kullanılabilirmiş ama bana sorarsanız ben 25 yaşın bu tarz ürünler için çok erken olduğu kanaatindeyim. Bir internet sitesinde de 50 yaş civarı için en uygun ürün olduğu yazıyordu. Cildi nemlendirme, besleme, oksijen verme, koruma ve yenileme fonksiyonlarına yardımcı oluyor.Hidrojen ve lipidik sistemle yaşlanmaya karşı mücadele ediyor.
Ciltteki nem seviyesini 4 saat boyunca %75 arttırıyor ve cildin sıkılığını sağlayan kolajen glikosaminoglikanların üretimine yardımcı oluyor.
Tüm cilt tipleri için uygun olan bu ürünü sabah ve akşam nemlendiricinizden önce 2 pompa sıkımı sürerek kullanabilirsiniz.
Eğer neden serum kullanayım ki diyorsanız serumun kremin erişemediği cildin en alt katmanlarına erişebildiğini bilmiyorsunuz demektir. Sonuç olarak kullanıcı yorumlarına da baktığımızda genel memnuniyetin yüksek olması beni bu kremi almaya teşvik etti. 
Yenilikçi çift baz teknolojisi ve 20 farklı bitki özünden oluşuyor ve sürdüğünüz anda cildinizde ki ışıltıyı hissedebiliyorsunuz. 4 haftalık sihirli kullanım süresi boyunca kullandığınızda daha sıkı bir cilt  ve çizgi ve gözeneklerde azalma vaadediyor. 
Yaşlanmayı engelleyemeyiz ama bakımla geciktirebiliriz ve en en en önemlisi "Mutlu kadın güzeldir".



1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.