Youtube Kanalı Önerisi : Başak Kablan

başak kablan ile ilgili görsel sonucu
Uzun zamandır televizyon izlemediğimi fark ettim. Artık ne izlemek istiyorsam youtube açıyorum, yazıyorum, izliyorum. Yıka ve çık gibi:)))  Geçenlerde bir istatistikte televizyon izlenme oranlarının çok düştüğünü söylüyordu. Youtube da televizyondaki gibi rahatsız edici reklamlar da yok. İstediğin zaman istediğin şeyi izleyebiliyorsun. Eeee o zaman televizyonun saltanatı bitti diyebilir miyiz? deriz bence:)))))
başak kablan ile ilgili görsel sonucu

Kendi youtube kanalımda "İlham Veren Kadınlar" videoma tıkladığımda tavsiye edilen ilgili videolarda  "Kadınlara İlham Verece Dört Film" isimli bir video görüp merak edip izlemem sonucunda  Başak Kablan'ı keşfettim. Çok  sempatik bir kız . Hani ne anlatsa dinletir insan tipi var ya, hah işte , onlardan kendisi. Acayip kendisiyle barışık, yaşı genç olmasına rağmen çok olgun ve kültürlü(aşmış yani) . Gençler için çok güzel bir rol model bence. Sizinde seveceğinizi düşünüyorum. Hepimiz samimi insanlar samimi ortamlar arıyoruz. Bu kız çok samimi. Ayrıca içerikler de dolu dolu. Kitapta yazmış bu genç yaşına rağmen. Tavsiye olunur. Sıkmadan anlatıyor, kendisi konuşurken yaşıyor olayları. Ben en çok maddi konularda tavsiye verdiği videoyu gençlerin izlemesi gerektiği kanaatindeyim. Gerçi ben çok faydalandım . Yani her yaştan insan izleyebilir ve film, kitap, belgesel tavsiyeleri , kendi iş deneyimleri, seyahat anıları hakkında yani her şey hakkında neredeyse , video çekiyor. Kendisi de ilham veren bir kadın, belki bir gün onunla da röportaj yaparım:)
Ekşi Sözlük'te onun hakkında yapılan bir kaç yorumu da sizinle paylaşmak istiyorum .

başak kablan 
*"adisyon arkası notlar'ın garsonluk yaparak dünya'yı gezen küt saçlı kızı. pek heyecanlı kişilik. bazen konuşurken bir an nefessiz kalıp boğulacakmış gibi oluyor. şeker bir insan. gezdiği yerleri kendine özgü bir üslupla anlatıyor. güzel detaylar yakalıyor. gezginlik işinde gelecek vaat ediyor. yolun açık olsun. ekşide yazılanları çok kafaya takma ;)


*videolarinda kayboldugum kadindir burdan meslek secimi, hayat felsefesi alanlarinda ufuk acar kendisi, cok sevdim seni burcum gibi başak.

*ben bu kadının kendiyle hesaplaşmalarını çok seviyorum. tanışak iyi anlaşabilirmişiz gibi geliyor. videolarını izlemek keyifli, epey alıştım. yolu açık olsun.

*ilk izlediğim videoda itici gelmiş olsa da sonraki videoları izledikçe içten ve samimi yaklaşımı bu bakışımı kırdı. sempatik, içten neşeli bir çizgi.. yolu açık olsun.. mutlu olsun diliyorum.."

 başak kablan ile ilgili görsel sonucu
Ekşi sözlükte kötü yorumlarda var ama genel olarak insanlar sevmiş. Samimi bir şekilde size faydalı olmaya çalışan biri olduğu hemen anlaşılıyor aslında. Ve herkes hakkında kötü yorum yapan arkadaşlara da sormak istiyorum aslında "sen ne yaptın arkadaşım, ne ürettin. Sen de yap bir şeyler de bizde onları eleştirelim". Yanlış anlaşılma olmasın kimse eleştirmesin demiyorum ama biraz izan kardeşim, biraz yapıcı ol, saygılı ol. Hakaret etmene, aşağılamana ne gerek var ki?


Neyse bende onları eleştirdiğime göre dağılabiliriz:))) 

10 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.