Saçım Güzelse Güzelim



"Kendimi saçım güzel olunca güzel hissederim" diye reklam sloganı vardı Cindy Crawford oynuyordu. Çok gençler hatırlamazlar ama çok güzeldi o reklam filminde Cindy. Çok doğru bir slogan "Kendimi saçım güzel olduğunda güzel hissederim, tam anlamıyla güzel". Gerçekten de saçlarımız güzel olmayınca kendimizi kötü hissederiz. 
Benim saçlarım hep gür olmuştur, çabuk uzar, kolay şekil alır. Şanslıyım yani saç konusunda. Genetiğim iyiymiş:) Şahsen kendilerinden hiç şikayetim yok. Onlara o kadar kötü davranmama rağmen.Gençlik yıllarımda bir keresinde bir günde tam 7 kez boyatmıştım , istediğim rengi bulana kadar. Kulakları çınlasın bir kuaförüm vardı "koyult" dedikçe "sana açık renk yakışıyor,ben böyle seviyorum" demişti de kıyameti kopartmıştım "ben sevmiyorum sanane be adam kocam mısın? sevgilim misin? ne diyorsam onu yap" diye ciyaklamıştım. Aslında adamı mahkemeye versem kesin kazanırmışım. O gün tüm saç diplerimi tek tek hissetmiştim. Yani kafamda kaç tane saç teli olduğunu söyleyecek durumdaydım. O derece yani:) Siz tahmin edin artık. 
Benim saç maceralarım bitmez. Bir gün saçlarım sarıyken radikal bir karar verip simsiyah boyatmıştım. Ertesi sabah uyanıp aynaya baktığımda kendimi tanıyamamıştım. Yolda gören arkadaşlarımda tanıyamıyorlardı. Saç insanı çok değiştiriyor şekerim.
Hatta üniversite yıllığıma yakın arkadaşım Meltem "kel kalacaksın diye senden çok ben endişeleniyorum, rahat bırak artık şu saçlarını" diye yazmıştı:)
Amma artık yaş kemale erdikten sonra saç tellerimde incelmeye ve kırılmaya başladı artık. Uçları çatal çatal oldu. Eski parlaklığı kalmadı. Bunun üzerine son dönem moda olan Argan Yağı serumlarından kullandım ama öyle aman aman bir fark hissetmedim. Sonra ısırganlı-sarımsaklı falan şampuanlar, nem maskeleri falan kullandım. Ama en son aldığım Redist Keratinli saç serumu kadar beni hiç bir şey mutlu etmedi. Sıvı keratin varmış içinde. Daha yeni kullanmaya başladım ama farkı hemen farkettim. Kutunun üzerinde "yıpranmış saçları hızla onarır" yazıyor. "Boyanın rengini korunmasını, saç tellerini kırık oluşumuna karşı korunmasını sağlar ve hızla onarır" diyor kısaca. Hepimizin istediği şeyler öyle değil mi? Sonuç olarak ben 3-5 kullanım sonucunda değişimi farkettim. Memnun kaldım. Tavsiye ederim. Ben kuaför marketlerden aldım 10 TL'ye ama internette hepsiburada.com da 19.90 TL . Tam iki katı yani. Kuaför marketlere bakma şansınız varsa oradan almak mantıklı yani.

4 yorum:

  1. Benimde saçlarım sürekli işlem gördüğü için derinlemesine bir bakıma ihtiyaç duyuyorum geçenhafta kuaförüm bu ürünü tavsiye etmişti ama ben pek önemsememiştim diğer ürünler gibidir negerek var diye ama yazını okuduktan ve kullanan birinin yorumundan sonra denemeye değer diyorum ilk fırsatta gidip alayım bari tskler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşe yaraması için yazdım beyaz meleğim:) İnşallah senin de saçlarına iyi gelir.

      Sil
  2. canım güzel bir yazı olmuş aynı zamanda blogunu çok begendim takibimdesin :)) Bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.