5 Youtube Kanalı Önerisi


barış özcan ile ilgili görsel sonucu

1.Barış ÖZCAN
Barış Özcan'ı hala bilmeyen, tanımayan var mı ki? Varsa artık benim önerimden sonra bari bir bakın. Kesin beğenirsiniz. Anlatım tarzı, ses tonu, diksiyonunun çok iyi olması yanında seçtiği konular ve o konuyla ilgili çok iyi araştırma yapması bence onu zirveye taşıyor. Yani videolarını izlerken eğlenerek öğreniyorsunuz, sıkılmıyorsunuz, ufkunuz genişliyor ve hiç düşünmediğiniz açılardan bakmayı öğreniyorsunuz.Şu an itibariyle Youtube kanalının 3,1 milyon abonesi var.

başak kablan ile ilgili görsel sonucu

2.Başak KABLAN
Bu kızı çok seviyorum. Bıcır bıcır, dobra ve meraklı. Nasıl keşfettiğimi bilmiyorum ama hep bakıyorum "Başak bir şey paylaşmış mı?" diye. Hatta Ankara'ya kitap fuarına gelmişti bir kaç ay önce sırf onu görmek için gittim o gün fuara. Tanıştık , zaten tanıyor gibiydim ben onu, aynı videolarında ki gibiydi. Başak nelerden bahsediyor? niye öneriyorum onu söyleyeyim. Üniversiteyi bitirdikten sonra garsonluk ve hosteslik yapmış , reklam ajansında çalışmış, insanlara buralarda ki tecrübelerini, öğrendiklerini anlatıyor. Film, dizi ve belgeseller izliyor onları anlatıyor. Kitap tavsiyeleri veriyor. Bunları eğlenceli bir şekilde yapıyor. Yaşam kanalı diyebiliriz kendisine. Ama daha çok insanın kendini geliştirmesine odaklanmış. Başak'ı seviyorum, siz de seversiniz diye umuyorum, daha öncede yazmıştım onun hakkında ama önerileri bir araya getirince ondan bahsetmesem olmazdı:) Bahsettiği filmlere , kitaplara ve kişilere mutlaka bakarım.
Youtube kanlı takipçi sayısı: 344 bin.

rüzgar mira okan youtube ile ilgili görsel sonucu

3. Rüzgar Mira OKAN
Rüzgar Hanım'ı yeni keşfettim sayılır, aslında 1 yıl olmuş, geçen yaz ilk videosunu izlediğimi hatırlıyorum. İlk izlediğim videosu "Kişisel Marka Nasıl Olunur?" videosuydu yanılmıyorsam. Kendisi kendini eğitimci olarak tanımlıyor. Firmalara danışmanlık ve eğitim hizmeti veriyor. Onun hakkında da daha önce yazmıştım. İnsan kendisi için faydalı olduğunu düşündüğü şeyleri paylaşmak istiyor. Rüzgar Mira OKAN'ın kanalı da bence çok faydalı bilgiler veriyor. İmaj Danışmanlığı, İngilizce Nasıl Öğrenilir, Kendin Olmak, Sabah 5'ta Nasıl Kalkılır? ,Korkma Küçüğüm bazı videolarının isimleri. Çok iyi motive edici videoları var. Bir türü yaşam koçu gibi diyebiliriz.
Youtube kanlı takipçi sayısı: 101 bin.

livealive youtube ile ilgili görsel sonucu

4.Livealive - Sinan ERGİN
İşte bir motivasyon kanalı daha. Satış ve ikna ile ilgili gibi görünse de bu kanal bence psikoloji ve iletişim kanalı. Satış yapmayı anlatıyor temel olarak ama anlattıklarıyla ilişkilerinizi de yönlendirebilirsiniz. Zaten her gün kendimizin bir şekilde reklamını yapıyoruz , ikna etmek için çabalıyoruz. Sinan ERGİN de bir eğitimci ve zaman zaman eğitimlerinden kesitler koyuyor kanalına.
Youtube Abone Sayısı:46- bin 

CÜNEYT ÖZDEMİR youtube ile ilgili görsel sonucu

5. Cünet ÖZDEMİR

Son 1 aydır neredeyse tüm videolarını izledim. Yine Başak Kablan mı tavsiye etmişti sanki. Yani Cüneyt Özdemir'i hepimiz biliyoruz tabi ki ama ben youtube kanalını hiç bilmiyordum. Ne anlatıyor kanalında derseniz gündemle ilgili yorumlar, aklına esenler , Amerika'da ki hayatıyla ilgili şeyler vb.... Sanki karşınızda sizinle sohbet ediyor gibi anlatıyor. Tek eleştirdiğim nokta espiri yapıp kendisinin o kadar gülmesi. Yani gülmese daha iyi sanki:) Neyse an itibariyle youtube abonesi 698 bin.

Sizin önerecekleriniz var mı? İnsana bir şeyler veren kanalları bir birimize tavsiye edebiliriz. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

8 yorum:

  1. Barış özcan çok iyi bir tarzı var . Özgün biri

    YanıtlaSil
  2. Sadece Cüneyt Özdemir'i izliyordum önerdikleriniz içinde. Evet gülüşü biraz komik ama güncel olayları iyi takip ediyor ve esprili bir dille aktarıyor. Diğer önerilerinize bir bakayım:)

    YanıtlaSil
  3. Bazılarını daha önceden biliyordum, çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Cüneyt Özdemir'i tanıyorum o da gazeteci olarak diğerlerini duymadım bile :-)))

    YanıtlaSil
  5. Barış Özcan gerçekten dopdolu bir adam.
    Cüneyt Özdemir de bana çok komik geliyor :) uyuz komik :)

    YanıtlaSil
  6. mira okanın videolarını keyifli buluyorum. ay önermiştim ben dee. yani kişisel gelişim ilgi alanım ya ondan. yoga reiki filan. ay benim de en çok yazdığım konulardan bu ablanın yazılarıı. diğerlerini hiç duymadım tanımıyom :) bi bakıyim. barış özcan bloglarda adı geçiyodu sanki. diğerleri yazar herhalde veya televizyoncu. gündemle hiç ilgilenmediğim işte ancak belki bloglarda görüyom bazı isimlerii :) edebiyatçı, müzisyen, sinemacı değilse duymam olanaksız yanii.

    YanıtlaSil
  7. rüzgar mira yı sizden duydum bir bakayım diğerlerini izliyorum fırsat buldukça teşeküürler

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.