Blog Muhasebesi Mimi

blog muhasebesi ile ilgili görsel sonucu


Blog dünyasına girdiğimden beri severek takip ettiğim, artık kendisini arkadaş gibi gördüğüm www.metebilge.blogspot.com blogunun sahibi sevgili Handan  beni mimlemiş. Mim etkinliğini de Blogcu Sultan başlatmış. Handan'ın mimini okumak isterseniz tık tık.
blog karikatür ile ilgili görsel sonucu 
BLOG ALEMİNE NASIL GİRDİN?

İlk olarak gazetede gördüm yıllar önce blogları ama o zamanlarda çok ilgimi çekmesine rağmen başlamadım. Bir kaç blog açıp bir iki yazıp bıraktığım oldu. Ama  son 4.5 yıldır düzenli  yazıyorum. Epey beklemişim , hatta çevremde el işi yapan bir  kaç arkadaşıma blog açıp , nasıl paylaşım yapacaklarını öğretmiştim. Sonra onlardan birinin ısrarı ile açtım blogumu. Ne yazacağım, nasıl yazacağım ki derken baktım yıllar geçmiş yazıyorum işte:)
 blog muhasebesi ile ilgili görsel sonucu
HANGİ BLOG SANA İLHAM OLDU?

Larenciel , Mavianne, sade ve derin , Handan aklıma gelen bir kaç tanesi:)))

BLOGA YAZDIĞIN İLK YAZI İLE SON YAZI ARASINDA FARK VAR MI?

İlk yazılarda daha gerginmişim:) okurken öyle hissediyorum mesela şimdi. Son yazılarda daha rahatım. Yani zamanla rahatlamış yazım tarzım.

YAKIN ÇEVRENDEKİ İNSANLAR BLOGUNU BİLİYOR MU?

Biliyorlar, o yüzden rahat dedikodu yapamıyorum:))) Yani okuma ihtimali olduğu için üstü kapalı değiniyorum bazı şeylere:)  Gerçek isimleri değiştiriyorum genelde ama insanların tepkileri belli olmuyor işte.
blog karikatür ile ilgili görsel sonucu 

BLOG YAZMAK YAŞANTINA NE KATTI YA DA ÇIKARTTI?

İlk yorumlar geldiğinde, insanlarla etkileşime başladığımda kendini gerçekleştirme şekli diye düşündüm. Sosyal medyadan daha kalıcı geliyor bana blog alemi. Daha vefalı bir yer sanki. Hiç karşılaşma ihtimalim olmayan aynı frekanstaki insanlarla arkadaş oldum mesela. Paylaştım, güzel tepkilerle karşılaştım, mutlu oldum. Bir yere gittiğimde, farklı bir şey yaşadığımda, ya da kısacası yaşadığım her olayda "bunu blogta nasıl anlatırım" diye düşünmeye başladım bir ara. Hayata farklı bir pencereden bakmamı sağladı diyebilirim.
Yaşantımdan bir şey çıkartmadı, sadece eşim ve çocuklar bazen bloglara bizden daha çok vakit ayırıyorsun diyorlar. Cep telefonundan fırsat buldukça blog okuyorum, o yüzden vakit alıyor diyebilirim.

ŞUAN BU MİM YAYINI İLE BİRLİKTE BLOGUNDA KAÇ YAZI VAR VE KAÇ SAYFA GÖRÜNTÜLENMEN VAR?
1022 yazım (taslaklarla birlikte ki taslaklar 50 tane falandır. O yüzden diyebilirim ki 970 civarı yazım var)  ve bugüne kadar 746.000 sayfa görüntülenmem var.



Benim yazacaklarım bu kadar. Şimdi geelelim kimleri mimlediğime;









7 yorum:

  1. Bana da sanki hep tanışıyormuşuz, çocuklar parkta oynarken biz bankta oturmuş sohbet ediyormuşuz gibi geliyor. İyi ki blog yazıyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. Dedikodu yapamıyorum kısmına çok güldüm haklısın ya burada gizli yok pek...

    YanıtlaSil
  3. blog insanların için dökme yeri gibi benim için.

    YanıtlaSil
  4. Ben bloğumu ihmal etsem de çok seviyorum. Hatta başka şehirde yaşayan iki arkadaşımla bile tanıştım blog sayesinde.

    YanıtlaSil
  5. güzel bir mimmiş ve sen de güzel bezemişsin. En çok ilk yazın ile son yazın arasındaki farkı merak ettim. Bir ara bakacam onlara

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Yazı ve görüntülenme sayına bir maşallah çektim. 4,5 senede bu sayılara ulaşmak büyük başarı. Başarılarının devamını diliyorum :-)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.