Ünlülerin Zayıflama Sırları - 1 Uraz KAYGILAROĞLU

Yeni bir yazı dizisine başlıyorum. Ünlülerin zayıflama hikayeleri. Nasıl zayıfladılar? Nasıl karar verdiler? Ne yediler? Ne içtiler? Onlar hep göz önündeler ve fiziksel özellikler onlar için çok daha fazla önemli. 
Ünlülerin zayıflama sırları
Geçen yıl ailecek severek izlediğimiz “Baba Candır” dizisinin biraz deli karakteri Haluk GÜNEY ‘i canlandıran Uras Kaygılaroğlu tam 64 kilo vermiş. İlk duyduğumda çok şaşırdım. Hiç eski kilolu fotoğrafını görmemiştim. Pazar günü Pazar Sürprizi’nde zayıflayan ünlülerle ilgili yapılan bir programda gördüm. Sonrasında nasıl ve neden zayıfladığıyla ilgili farklı programlarda yaptığı konuşmaları derledim sizin için. İlham verir belki, faydalı olur. Bazen bir tek cümle insanın bam teli olabilir. Bir bakış açısı farkındalık sağlayabilir. İşte bu yüzden kendi cümleleriyle zayıflama hikayesini paylaşıyorum sizlerle.
15-08/08/uraz-kaygilaroglu-dizisponsorlaricom_2.jpg 
 "Tıbbi bir operasyon falan geçirmedim. Diyetle kilo verdim. Bir gün kuzenim Meriç ile giyinirken ki kendisi çok zayıftır. Çorabımı çekmek için eğildim. O sırada kuzenim 'Eğil de bir göbeğine bak' dedi. Normalde ayı vb... hayvan benzetmelerine çok maruz kalsam da o laf benim çok ağrıma gitti. Sonra yememeye başladım ve 15-20 kilo verdim..
Ünlülerin zayıflama sırları 
Sonra baktım yine kiloluyum. Yine yemeye başladım. Ama annem artık sağlığımdan dolayı çok endişeleniyordu ve bana 'Sen uyurken yatağından garip sesler geliyor. Zayıfla artık, öleceksin' diyordu. Onun ısrarları üzerine bir diyetisyene gittim. Eve geldiğimde annem listeyi gördü ve 'Bu listeyi sana diyetisyen vermiş olamaz burda çok yemek var' diyerek bana inanmadı. 

Böylece benim diyet sürecim başladı ve 2 sene sürdü. 140 kilodan 76 kiloya indim."
.

uras kaygılaroğlu nasıl kilo verdi ile ilgili görsel sonucu 


"Zayıflama kararını nasıl aldınız?
İki sene de 62 kilo verdim. Öyle 3 ayda verilen 30 kilolar sağlıklı şeyler değil, bunu herkesin bilmesini isterim. Bir de asla ve asla takviye ilaçları, zayıflama haplarını ve fazla araştırmadan yaptırılan mide küçültme ameliyatlarını tavsiye etmiyorum. Bir insanın bir şeyi istedikten sonra yapamaması mümkün değil, bir insan bir şeyi kafasına koyarsa o şey gerçekleşir. Gerçekten istedim ve zayıfladım.
Nasıl oldu bu mucize? Günde 6 öğün yemek yedim. Daha çok ızgara ve sebze ağırlıklı beslendim. Ana öğünlerimin yanında muhakkak salata yedim az yağlı. Yoğurt ayran, bunlar çok önemliydi ve faydalıydı. Kalorisi düşük ama metabolizmayı hızlandıran şeyler yedim".
Bence can alıcı cümle "Bir insanın bir şeyi istedikten sonra yapamaması mümkün değil, bir insan bir şeyi kafasına koyarsa o şey gerçekleşir".

5 yorum:

  1. Ne kadar çok vermiş.
    Darısı benim de başıma :))

    YanıtlaSil
  2. Resmen farklı bir insana dönmüş. Aşırı kilo gerçekten yaşlı gösteriyor. Ama azimli olmak kısmı çok önemli. Motivasyon olsun herkese bu yazı :)

    YanıtlaSil
  3. ahh biri de beni dürtse :))

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.