Kitap Kulübümüz Ben Deniz’i Yorumluyor

 
Bu akşam saat 20:30 da @bizkimizkadiniz instagram sayfamızda kitap kulübü canlı yayınımız var. Bekleriz efendim . 
Bilmeyenler için anlatayım instagramda kitap kulübümüz var @bkk_kitapkulubu . Her ay 1 kitap okuyup canlı yayında kitapla ilgili yorumlarımızı konuşuyoruz. Aslında ilk yola çıkışımız fiziksel buluşmalar şeklinde olacaktı ama ilk 2 ay buluştuktan sonra pandemi oldu ve bu süreçte biraz ara verdik. Sonra “neden online yapmayalım Kİ?” Diye düşündüm ama o dönem zoom gibi online buluşma platformlarının güvenlik açığı haberleri çıkınca aklıma instagram canlı yayını yapmak geldi. İnstagram canlı yayın furyasına bizde katılmış olduk. Kulüp üyesi arkadaşlar da çok sevdiler. İzleyenlerden de güzel dönüşler alınca devam etmeye karar verdik. 
Aslında geçtiğimiz  Cumartesi Ankara’da açık havada bir Cafe de buluşup toplantımızı yaptık, hatta kitabın yazarı Hafize Şentürk Sualp ‘te bize katıldı ve kitaplarımızı imzaladı. Ama kulübümüzün Ankara dışından olan üyeleri ve buluşmaya gelemeyenler canlı yayın yapmak istediler . Canlı yayında hem eğleniyoruz hem de bilgilendirici paylaşımlar oluyor . 


Bu ay Kİ kitabımız “Ben Deniz” . Hepimiz severek okuduk . Bakalım bu akşam neler konuşacağız? 

Canlı yayınların en sevdiğim yanı doğal konuşmalar olması ve herkesin kitaptan anladığının Farklı olması. Hatta bazen aynı kitabı mı okuduk “ diye düşünüyorum. Farklı bakış açıları çok besleyici oluyor. 

Bakalım bu akşam spontane bir şekilde neler çıkacak? İzlemenizi ve yorum yazmanızı bekleriz efendim . 
 

3 yorum:

  1. Virüs salgını olunca canlı yayın daha güvenli, maske filanla uğraşmak zorunda da kalmıyoruz sonuçta maskeler ne kadar koruyor belli değil, ayrıca çok rahatsızlık veriyor:( sadece maske de değil arabası olmayanlar otobüs vs. binmek zorunda kalıyorlar hepsi risk:( korka korka biniyoruz :( çevremde çok kişi pozitif çıktı:( 62 yaşında olduğum için tırsıyorum bayağı:( inşallah biter de rahat rahat, korkmadan etmeden toplanabilir insanlar. Akşam oradayım:) Şimdiden iyi yayınlar:)

    YanıtlaSil
  2. heey instadan keyifle izliyom etkinliklerinii :) kitabın çıkcakmış onun için de kutlarım oleeey :) sade ve derin i yakınlarda handan da almıştı. dr/kitapyurdu/idefix de olmayabiliyor bazen, bu büyük kitapçılarla yayınevleri anlaşamayabiliyor bazen, çünkü yayınevlerine geç ödeme yapıyorlarmış kitapları sattıktan sonra ama nette birçok kitap satış sitesinde var sade ve derin de diğer kitaplarımdaaa :) ankarada kitapçılarda da varmış galiba, insancıl, dorlion felan galibağaa :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.