Erkekler Sevgililerinin İş Yerine Neden Çiçek Gönderir?


çiçek gönderme kari,katür ile ilgili görsel sonucu
Çiçek göndermek nasıl başlamış? Neden çiçek gönderilir ve neden hep erkeklerden çiçek beklenir? Bu güne kadar hiç bir erkeğe çiçek almadım. Bu ortak bilinçten mi kaynaklanıyor yoksa doğduktan sonra mı öğreniyoruz? Bu soruların cevabını bilmiyorum , bu yazıyı yazarken aklıma geldiler:))
Sabah işe gelirken radyoda Kadir Çöpdemir ile Pascal Nouma'nın Ara Gaz isimli radyo programını dinledik. Kadir Çöpdemir Pascal'a hiç beyaz yakalı bir sevgilisinin olup olmadığını sordu. Pascal evet deyince de işe başladığı ilk zamanlar da sevgilisine çiçek gönderip göndermediğini sordu. 
çiçek gönderme kari,katür ile ilgili görsel sonucu
Pascal da gönderdiğini söyleyince bu çiçek gönderme davranışının asıl sebebinin sevgilisinin iş yerindeki erkeklere mesaj vermek istedikleri olduğunu söyledi. Bakın bu kız sahipli, asılmayın" gibi bir mesaj. Ve iş çıkışı sevgilisini almaya gelmeleerinin de aynı sebepten olduğunu söyledi. Bunun bir araştırmanın sonuçları olduğunu söyledi birde. Yani erkekleer bilinçli ve ya bilinçsiz olarak sevgililerine çiçek gönderiyorlarmış. Asıl sebebi de buymuş. Hiç böyle düşünmemiştim. Vayyy uyanıklar vay:))))


6 yorum:

  1. Başlığı okur okumaz aklıma gelen cevap aynen buydu;) "Benim O, benim"

    YanıtlaSil
  2. İlginç bir taktikmiş:)) ben de düşünmemiştim.

    YanıtlaSil
  3. Erkeklerde taktik çok 😀😀

    YanıtlaSil
  4. kadınlar da hava atıyor sevgilim, kocam çiçek gönderdi diye :)))
    ama kocasına çiçek, çikolata demeti göndereni de gördüm hatta sık sık işyerine gelen kadınlar
    bakın bu adam sahipli demek içinmiş demek ki!

    YanıtlaSil
  5. :) Erkekler zaten ucunda sahiplenmek olmasa böyle bir incelik bile yapmazlar. Düşününce aklıma yattı, yalnız ben çiçek alınca çok bozuluyorum. Yenmiyor ki bu meret. :D Allahtan Bonny Food'lar çıktı da kuru çiçeğe talim etmekten yırttık. :D

    YanıtlaSil
  6. Ben esime cicek hediye ederim cok sever cünkü. Neden olmasin ki 🤣

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.