Joy Türk Radyo Kanalı

JOY TÜRK ile ilgili görsel sonucu
Sabahları işe giderken radyoda dinlediğim kanal Joy Türk. 3 erkek DJ gündemle ilgili sohbet ediyorlar. Programın adı Modern Sabahlar. Bazen gündemdeki konunun ne olduğunu siz de kendileri de unutuyorlar ama olsun:))) Esas güzel olan muhabbetleri. Bazen "hadi ama anlat şunu" dediğim zamanlar olsa da seviyorum muhabbetlerini. Fahir, Oktay ve Ege.
joy türk FAHİR ile ilgili görsel sonucu
Aslında sabahları uyanmak için hareketli müzikleri tercih etsem de son zamanlarda elim hep Joy Türk kanalına gidiyor. Hatta değiştirmiyorum bile, varsayılan olarak radyo açılınca açılıyor hemen:) Çok komik yorumluyorlar gündemdeki olayları. Mesela herkesin Türkiye'yi kıskandığı gibi yorumlarla dalga geçiyorlar ve marş çalıyor bu yorumları yaparken.
joy türk FAHİR ile ilgili görsel sonucu

Bu üç adamın enerjisi, sinerjisi harika. Trafiği bile çekilir hale getiriyor sabahları. Uyandırıyor. Gülümsetiyor. İyi hissettiriyor. Bağımlılık yapıyor:) Ayrıca güldürmek için illa bel altı espiri yapmak, cinsel imalarda bulunmak gerekmediğini de çok güzel gösteriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Böyle programların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
joy türk FAHİR ile ilgili görsel sonucu

Bir ara Kadir Çöpdemir ve Pascal'ın sunduğu Ara Gaz programını dinliyordum ama onların sürekli cinsellik imalı konuşmaları rahatsız etti bir süre sonra. Sanki kahvede adamlar karı-kız muhabbeti yapıyorlar. O düzeyde bazen muhabbetleri. Kadını küçümseyen yorumlar yapan programları sevmiyorum. 
Son zamanlarda sosyal medyada gördüğüm bir şekilde anlatayım; Bak bu Modern Sabahlar programı. Düzeyli muhabbet ediyorlar. Onlar gibi ol:) Bu da Ara Gaz cinsel içerikli erkek muhabbeti yapıyorlar. Onlar gibi olma:))))

3 yorum:

  1. teşekkürler canım mutlaka dinleyeceğim :)

    YanıtlaSil
  2. Bir zamanlar Cenk ile Erdem vardı, hatta ben Türkiye’den ayrılmadan evvel bir ara yine program yapmaya başlamışlardı radyoda. Onları anımsattı bana bu üç arkadaş. Haklısın insan bir süre sonra ,aa yetti ama bacak arası muhabbeti, diyor.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.