Genç Görünmenin Sırrı ve İlham Veren Kadınlar

Otomatik alternatif metin yok.
İki gece önce bel bölgemde bir ağrı hissettiğim için ertesi gün nefroloji bölümüne muayene olmaya gittim. İnternetten tahmini olarak böbreklerimin ağrıdığını tespit ettim ve teşhisimi bile koydum. Taş ve ya kum olabilir dedim:))) Çok tatlı bir bayan bir doktora muayene olma şansına eriştim. Çok genç gösteriyordu ve bu düşüncemi onunla paylaştım. O da bana "sizden sadece 1 yaş küçüğüm Kadriye Hanım " dedi. Bu duruma çok şaşırdım ve bu kadar genç görünmesinin sırrını merak ettim. Yukarıdaki bayana benzer bir cevap verdi. "Ben hiç evlenmedim belki de o yüzden genç görünüyorumdur" dedi ve çok sevdiği manevi teyzesinin "kızım neden "koca" diyorlar evlenince erkeklere biliyor musun? Kadınları kocattığı için" dediğini anlattı. Yani hak vermediğimi söyleyemeyeceğim. Evlilik ve annelik çok güzel olmakla birlikte çok ta yıpratıcı olabiliyor:))) 


Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar

Bugün öğlen mavianne Fatmacığım beni çok tatlı iki bayanla tanıştırdı. Masalcı Anne Gülden  ve yazar Zerrin Dağcı . Yakın zamanda kendileriyle röportaj yapacağım .Onlar da birer ilham veren kadın çünkü. İlham veren kadın olmak için çok ünlü olmanıza, çok başarılı olmanıza gerek yok bence ve bugün de bunu konuştuk. Bilmeden aslında ilham veriyoruz insanlara. Hani derler ya "gülümseyin, belki de gülümsemeniz birinin gününü aydınlatır". Cesur olup bir şeyler üreten kadınları seviyorum ve bütün kadınlara örnek olsun istiyorum. "O yapabildiyse bende yapabilirim" diye düşünüp harekete geçsin istiyorum. Umarım bu isteklerimi yerine getirebilirim. Bu sayede bir sürü güzel insan da tanımış olmak işin bonusu olacak. 


21 yorum:

  1. Merhaba, Bloggerlar olarak birbirimize destek amaçlı son postuma bekliyorum. :)https://aslolanguzellik.blogspot.com.tr/2017/11/haydi-bloggerlar-destege.html

    YanıtlaSil
  2. Kolaylıklar diliyorum ben de :)

    YanıtlaSil
  3. Karikatürünü İG de gördüm çok güldüm:))Üç beyaz oldu mu sana dört beyaz. Bu konuya katılıyorum evlilik , doğum falan kadını biraz çökertiyor kanımca.Ama evlilik yine de aşık olup da evlenildiyse hele ,şahane bir olay.

    YanıtlaSil
  4. Hahaha:))))ama ben evlenmediğim halde kırış kırışım.:)))Hele şimdi botoks, kolajen iğneleri, bin türlü şey çıktı, 70 yaşındaki Nebahat Çehre benden genç gözüküyor.:))

    YanıtlaSil
  5. hahha evlenmemek için yeni bahanemi vermiş oldun :D röportajı bekliyoruz o zaman :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evlilikten kaçabilirsin ama saklanamazsın Lady:)))

      Sil
  6. Ahahahaaa,benim annem de buna benzer bir şey söyler hep; kızım,neden gonca gül değil de koca koymuşlar adını biliyor musun,seni kocattığı için, der. Bir arkadaşım da derdi ki,kadınlar rengarenk birer kuştur,bir erkekl beraber olduklarında o erkek ,tek tek renkli tüylerini yolar ve kadın gri bir renk alır. Belki de grileştiğimiz için yaşlı duruyoruzdur 😂😂😂😂 Başarılı işler yapan kadınları tanıma ve tanıtma fikrine bayılıyorum ve destekliyorum Kadriye, o yaptıysa ben de yapabilirim fikrini ne kadar çok kadına aşılayabikşrsek,bu ülke o kadar güçlü olur. Kadınları güçlü olan ülke,topyekün güçlü bir ülkedir çünkü. Büyük önderimiz Atatürkümüz bu yüzden kadınlara o kadar önem vermişti,ruhu şad olsun❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuş örneği mutsuz etti beni. Doğruluk payı olduğunu düşündüğümden midir bilmem:( Desteğin için teşekkürler Sevda.

      Sil
  7. Genetiğe bağlı diye düşünüyorum ben :D Bana herkes en az 6 yaş küçük gösterdiğimi söylüyorlar :D Ve evet bekarım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genetikte bir faktör ama evlilikte faktör bence. Bekarmışsın ve genç gösteriyormuşsun Elif ortada durum işte:)))

      Sil
  8. Biz kadınlar, geleneksel yetişme biçimimizden dolayı evlenince ben olmaktan çıkıp 'biz' olurken, üzerimize aldığımız sorumlulukları abartıyoruz.Yıpranma payı da çoğalıyor tabii.Herkesin dengesini bulabileceği eşleri bulmasını dilerim ;)
    Cesur, ve üreten kadın hikayeleri/röportajları müthiş olacak bence ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum Aytül . Kadınlar olarak ekstra yük alıyoruz omuzlarımıza sonrada sızlanıyoruz:)

      Sil
  9. bekliyoruz röportajı,
    sevgiler....

    YanıtlaSil
  10. Canım Kadriyeciğim
    kadınların enerjisi ve gücüne çok inanıyorum
    Birlikten pozitif enerjiden de üretim doğuyor
    Biz istersek eğer herşeyi başarırız
    senin çok güzel işlere imzanı atacağına gönülden inanıyorum
    sevgiler
    25 kasımda görüşmek üzere

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.