Ankara Anneleri Kahvaltıda - Nisshygienic Etkinliği



Cumartesi sabahı Nisshgienic firmasının Ankara'lı blogger anneler için düzenlediği kahvaltıdaydık. Kahvaltı YDA Kahveci Hacıbaba'da oldu. Organizasyonu ankara anneleri düzenledi. Çok keyifli ve bilgilendirici bir etkinlik oldu. Firmanın sorumlusu bizlere firmadan ve ürünlerinden bahsetti ve henüz marketlerde satılmadığını internette kendi sitelerinden ve  n11.com'dan alabileceğimizi söyledi. Ürünlerinin insan sağlığına zararlı hiç bir şey içermemesi konusunda hassas olduklarını, tamamen doğal olduklarını anlattı ki bu benim için en önemli noktaydı.


Kahvaltı etkinliğinde bize de Temizlik Sirkesi, Aspiratör Fırın Ocak Temizleyicisi, Bulaşık Makinası Jel Deterjanı ve Duşakabin Banyo WC Temizleyiciden oluşan dörtlü paketlerinden denememiz için hediye ettiler. Temizlik sirkesini bir kaç kez kullandım ve çok beğendim. 
Aspiratör ve Fırın Ocak Temizleyicisiyle de ocağımı ve aspiratörümü sildim. Fırınımı henüz silmedim ama ikisi içinde geçer not aldı benden.

Bulaşık makinası jel deterjanını da kullandım ama kokusunu çok beğenmedim. Yani kokusunu biraz yoğun buldum. 

Banyo, WC Temizleyicisini de güzel buldum.Duşakabini bu hafta sonu kendisiyle temizleyeceğim inşallah:)

Eğer denemek isterseniz bu her eve lazım dörtlüyü:)  tanıtım fiyatıyla 36,50 Tl'ye epey ucuz olarak internetten alabilirsiniz. Hatta marketlere gidip soradabilirsiniz ki talep olunca marketlerde satmak istesinler. Şimdilik sadece internette.
Bir Türk markası olması ve doğal olması benim için yeterli özellikler . Yani Türkler de yabancılar kadar iyi üretiyorlarsa neden paramızı yabancı firmalara verelim ki, öyle değil mi?
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı ilkokul sloganımızla yazımızı sonlandıralım o halde:)))





8 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.