Fransa Cumhurbaşkanı ve Eşi

fransa emanuele macron ve eşi ile ilgili görsel sonucu

Dün gece İnstagram'da Fransa'nın yeni cumhurbaşkanı Emenuel Macron ve kendisinden 24 yaş büyük eşiyle ilgili güzel bir yazı okudum. Yazıyı okuduğum hesabı takip etmek isterseniz ; @serhatyabanci
Kendisi evlilik ve ilişki danışmanı. Çok güzel paylaşımları da var. Bu yazısına tesadüfen denk geldikten sonra biraz hesabını inceledim ve sevdim. Tavsiye ederim yani. 
Yazının altındaki yorumlarda çok ilginç merak ederseniz hesaba bakıp okuyun derim:)))) 
Yazıyı paylaşıyorum, yorumlara da siz bakın artık, her şeyi devletten beklemeyin:)))) 

fransa emanuele macron ve eşi ile ilgili görsel sonucu


"Fransa halkının yeni cumhurbaşkanı #Emmanuel #Macron şaşkınlık verici bir adam.
-Peki bu şaşılacak şey; onun isminin dünya tarihindeki en ünlü kadın porno yıldızının film ismi olması mı?
-Hayır
-Peki onun 39 yaşında gencecik bir adam olarak cumhurbaşkanı olması mı?
-Hayır
-Eşinin 64 yaşında yani kendisinden 25 yaş büyük bir kadın olması mı?
-Hayır
-14 yaşında bir çocukken sınıf öğretmenine aşık olan birisi olması mı?
-Hayır
-Eşinin 24 yıl önce kendisinin sınıf öğretmeni olması mı?
-Hayır
-24 yıl eşinin öğrencisiyken, evli olan eşinin kendi kızının da aynı sınıfta olması mı?
-Hayır
-Yani şu anki üvey kızıyla 24 yıl önce sınıf arkadaşı olup şu anki eşini her gün sınıfta dinliyor, azar işitiyor olması mı?
-Hayır
-Hatta şu anki üvey kızıyla 24 yıl önce sınıf arkadaşlığından da öte çok yakın arkadaş olması ve hatta tüm arkadaşlarının, kendi ailesinin bile o kızı onun sevgilisi sanması mı? (Oysa yanılıyorlardı bizimki 14-15 yaşlarında kıza değil annesine yani kendi sınıf öğretmenine aşık olmuştu, kıza yakınlığı ve hep çevresinde hep evlerine gidiyor olması o zamanlar mutlu! ve 3 çocuklu bir evliliği olan öğretmene olan aşkındandı.)
-Hayır
-Emmanuel 1995'de 17 yaşındayken, öğretmeni 42 yaşındayken, öğretmenine aşkını ilan etti ve evlenme teklif etti. Mutlu! ve 3 çocklu öğretmen kabul etmedi ama 12 yıl sonra 2007'de kabul etti ve bizimki 30, öğretmen ise 55 yaşındayken evlendiler. Sınıf öğretmeniyle evlenmesi mi şaşkınlık verici olay?
-Hayır
-Şu an eşinin kendisi yaşında (sınıf arkadaşı kız) ve kendisinden 1 ve 2 yaş büyük olmak üzere 3 tane büyük çocuğu ve 7 torunu olması mı?
-Hayır
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron (39) ve eşi Brigitte Macron (64)'ün kısa hikayesini okudunuz.
Belki tüm bunların hepsi şaşırtıcı, belki de hiçbiri şaşırtıcı şey değil. Ama yine de okuması bile zevkliydi değil mi? Emmanuel'in yaşamı kim bilir nasıl?
Saz bende şimdi..
Yorumlanacak çok şey var. Aşkı peşinde giden adam, siyasinin özel hayatını değil başarılısını esas alan fransız halkı,aradaki uçurumsal yaşa rağmen ilişkiyi bizler kadar umursamayan halk,halkın ne diyeceğine göre yaşamayan bir çift,eşinin kapı gibi arkasında duran bir kadın, belki bir aldatma belki de aldatma yaşanmadan👇



6 yorum:

  1. İlginç bizde olsa neler yazılır çizilirdi hayal bile edemedim o kadar yani

    YanıtlaSil
  2. Yorumlara da baktım hemen :)
    İlginç şeyler merak ediyoruz biz. Kadının kocası ölmüş mü boşanmış mı? En çok bu yoruma güldüm ahahaaaa :)) Erkeklerin çıtırlarına gönderme yapılmış bir de :)) Evet normalite bir ilişki değil ama sanki biz bunu çok abarttık :)))

    YanıtlaSil
  3. inanılmaz bir öykü gibi geldi bana. gerçek olduğuna inanamadım. hepimizin çocukluk aşkı vardır mutlaka fakat bu denli peşinden koşan bir insan olması cidden muhteşem. ama kendimi düşünüyorum da kendimden 25 yaş küçük bir çocukla duygusal bir ilişki yaşayamazmışım gibi geliyor. tabi yaş ilerledikçe fark kapanır derler, orasını bilemem.

    YanıtlaSil
  4. Çok dolu çok ilginç..
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  5. Her yaşam kendine özgüdür bence, her yaşam kendi içinde yaşanmaya değer bulursa devam eder; aksi durumda bir balon gibi söner gider zamanla. İngiltere'de de bir zamanlar kraliyet tahtı terkedilmiştir sevgi uğruna. Sevgi değerli bir şeydir bulunduğunda. Herkese de rastlamıyor ki! :)

    YanıtlaSil
  6. Vay beeeee.... Vallahi bilmiyordum bukadar detaylari, sok oldum ve cok etkilendim.
    Ne askmis ama! Böylesini de hic duymamis görmemistim, agzim acik kaldi okurken yeminle:) Ne hikaye yaaa... Kesinlikle film yapilmali bu hikaye!

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.