Geç Kalmak ve Vasfiye Teyze


GEÇ KALMA KARİKATÜR ile ilgili görsel sonucu

* Ben genelde randevularıma biraz geç kalan bir insanım. Hayır bununla övünmüyorum tabi ki ama insanın kendisini kabul etmesi de lazım. Çok dakik ve erken gelen insanlarla sorun yaşıyorum zaman zaman bu yüzden. Ama değiştirmeye çabalıyorum tabi ki bu huyumu ancak mevcut durum bu. Evlendikten sonra bir baktım aynı özellik eşimde de var, hatta benimkinden daha fazla. Birbirimizle buluşmak sorun olmuyor da başka bir yere yetişmek sorun oluyor. O yüzden sürekli "hadi hadi, geç kaldık vb....." cümleler söylüyoruz. Oğlum bize göre çok daha dakik ve bir yere yetişme konusunda bize pek güvenmiyor:) Dün bana dedi ki , bizim bu geç kalma olayımıza bir teşhis koymuş; "geç kalmaya bağlı salgılanan adrenalin bağımlılığı hastalığı" varmış bizde:))))) Ailemizin hastalığıymış. Yaratıcı gençlik işte. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez.

 VASFİYE TEYZE ile ilgili görsel sonucu

*Bir arkadaşım kahve içmeye çağırdı beni. Çok neşeli gittiğim evinden moralim bozulmuş ve eşime karşı öfke dolu çıktım. Bana neler neler söyledi, öyle muhabbet arasında, çok normalmiş gibi. Bu olaydan sonraki akşam televizyonda "Yalan Dünya" dizisinin tekrarına denk geldik. Orada ki Vasfiye Teyze tiplemesine bayılırdık, çok gülerdik gösterildiği dönem. İzlerken Vasfiye Teyze'nin bir  sahnesinde bir aydınlanma yaşadım kahkaha atarken . Eşime dedim ki "biliyor musun aslında etrafta bir sürü Vasfiye Teyze var, mesela arkadaşım X" . Neden öyle dediğimi sorunca eşim dedim ki "dün akşam eve geldiğimde sana karşı acayip dolmuştum, ince ince fitledi X beni, iyi mi söylüyor, kötü bir şey mi diyor anlamıyorsun , aynı Vasfiye Teyze gibi" . İkimizde güldük ama düşündüm ki eskiden bunları fark etmiyor ve sinirleniyordum. Ama artık fark ediyorum, ilk anda canım sıkılsa bile geçiyor. Yani demem o ki aslında çevremizde çok fazla Vasfiye Teyze var. Biraz uyanık olup onlara karşı önlemimizi almamız gerek. Allah Vasfiye Teyzeler'in şerrinden korusun:)

 İNANCIN GÜCÜ KARİKATÜR ile ilgili görsel sonucu
*"Dileğini evrene söyle ve serbest bırak" secret yasasını biliyorsunuzdur. Son günlerde sık sık yaşıyorum, bu yasa işliyor, kesin bilgi:) Mesela iş yerinde ki odamızın yerini beğenmemiştim ve başka bir odaya bakıp; "şuraya taşınsak ne güzel olurdu" dedim ve sanırım 2 hafta geçmeden taşındık:))) Pek sık olan bir şey değildir bu durum. Bu ve bunun gibi bir sürü olayı peş peşe  yaşadım. Korkuyorum kendimden:)))) Reklamda ki kızın dediği gibi "İnanırsak olur bence" :)))


10 yorum:

  1. Son karikatürde harikaaa :D

    Ben çok inanırım dileklerin olduğuna :)

    YanıtlaSil
  2. Herkesin yaşayışı farklı hayat anlayışı farklı
    saygı duyarım

    YanıtlaSil
  3. O vasfiyeleri Allah bildiği gibi yapsın,Yalan dünya izleyerek yazıyorum

    YanıtlaSil
  4. Sizin hastalığa çok güldüm. Bizim evin dakik kişisi benimdir. Büyük oğlan çıkamaz bir türlü evden.

    YanıtlaSil
  5. Adrenalin bağımlılığı hastalığı çok iyiymiş:)
    Allah o Vasfiye teyze tarzı kişilerden korusun cümlemizi öyle çoklar ki..
    Evet bence de inanırsak olur:)

    YanıtlaSil
  6. ha haa süper zeki ve komik tanımlamaaa :)

    YanıtlaSil
  7. Son alıntı iyiymiş (: Vasfiye Teyzeleri bende fark ettim ne kadar güzel dolduruyorlar hiç anlamıyoruz anladığımız da biraz iş işten geçmiş oluyor (:

    YanıtlaSil
  8. Ben çok dakikimdir, hiç geç kalmayı sevmem.Bizde de çocuklar rahat, son dakikacı.
    Vasfiye teyze komik bir tiplemeydi gerçekten, iyi bir gözlemle bu tipleri etraftan seçebiliriz:)

    YanıtlaSil
  9. Secret olayına kesinlikle katılıyorum arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  10. İnanmaz istemek ve bunun için girişimde bulunmak herşeyin başı diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.