Şifa , Nasıl Daha Sağlıklı Olabiliriz

netflix şifa belgeseli ile ilgili görsel sonucu

Netflix'e üye olduğumdan bahsetmiştim geçen yazımda. Dün gece de "Şifa" belgeselini izledim. Çok ilginç bir belgesel , aslında bilmediğimiz şeyler de değil ama yine de araştırma olarak sunulması , bilimsel kanıtlara dayanması açısından çok faydalı buldum. 

4. evre kanser hastaları ,vücudunun çeşitli yerlerinde yaralar çıkan , asla yürüyemezsin denilen insanlarla yapılan görüşmeler. Yani modern tıbbın iyileşmez dediği ama iyileşen insanlar. 
Amerika'da son dönem çok popüler alternatif şifa uzmanları var belgeselde. Yaptıkları söyledikleri inanılmaz geliyor insanlara ama insanlar iyileşiyor bir şekilde. 

netflix şifa belgeseli ile ilgili görsel sonucu

Belgeselin sunucusu bayan iyileşen insanları ve nasıl iyileştiklerini araştırmış. Gerçekten iyileşebilmiş insanlarla bunu nasıl yaptıklarına dair röportaj yapmış. 
İnsanın beden-zihin ve ruh üçlemesinin birlikte ele alınarak iyileşebileceğini , yediklerimizin vücut kimyamızı değiştirdiğini ve düşüncelerimizin bir enerji olduğunu , bu enerjinin iste olumlu olumsuz nasıl düşünüyorsak bizi öyle etkilediklerini anlatıyor belgesel özet olarak. 

netflix şifa belgeseli ile ilgili görsel sonucu

Boş boş "inanırsak olur bence" demiyorlar, inanırsak vücudumuzda nasıl tepkiler meydana gelir de iyileşiriz bilimsel olarak anlatıyorlar. İyileşmiş insanların nasıl yaptıklarını açıklıyorlar. Hastalıklarla mücadele eden bir çok insana , buradaki insanların hayatlarının ilham olacağını düşünüyorum. 
Şifa belgeseli şifa olsun insanlara inşallah. İzleyin, izlettirin. Asla inancınızı kaybetmeyin.

4 yorum:

  1. Netflix üyeliğim olsaydı izlerdim. Biraz çekim yasası mantığı sanırım.

    YanıtlaSil
  2. Allah herkese şifa versin.Netflixde rartaldım ama izlemedim di,seyredeyim bir ara.

    YanıtlaSil
  3. üye değilim ama internetten bulursam izlemek isterim...Allahım düşmanıma bile dert verip de derman aratmasın...herşeyin başı sağlık...sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. Ilgincmis izleyeyim ben de . Belgeselleri güzel netflix in.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.