Merve Boluğur'un Düğünü

Merve'nin Düğünü

Başlığı niye böyle yazmak istediysem sanki Murat Dalkılıç'ın düğünü değil:) Ama bakıyorum da genelde böyle başlık atmışlar. Merve Murat'tan daha ünlü diye değildir sanırsam. Düğün kadınındır diye mi bir inanıştan olabilir. Çünkü herkes gelinliğe bakar, makyaja bakar. Nasıl bir gelin olmuş ona bakar yani. Öyle değil mi?


  
Hafta sonu kına gecesinden görüntüleri izlemiştim Pazar Sürprizi falan gibi magazin programlarında. İtiraf ediyorum hafta sonu sabahları kahvaltı eşliğinde(ve kocamın homurtuları eşliğinde)pazar sürprizi izliyorum. İzlerken bazen dinlemediğimi fark ediyorum ama açık olması hoşuma gidiyor.Çünkü sonra hafta içi işyerinde ki kadınlarla dedikodu yapabilmem için malzeme lazım değil mi ama? Kocişim sağolsun "hem cumartesi hem de pazar aynı şeyleri neden izliyorsun" diyor ben de "bir kerede anlamıyorum sanırsam" diyorum:) Sonra pes etmiyor tabi devam ediyor "senin gibi kültürlü bir kadına yakışıyor mu bunları izlemek ? kim kiminle nerede ne yapmış? sanki çok mu önemli, bla bla bla.............vıdır vıdır" gibi sürekli söyleniyor ama ben stand-by konumunda onu ve programı dinliyorum:) 
Ya neyse nerden nereye geldik. Ben Merve'nin düğününden bahsedecektim.Merve Boluğur'u çok beğeniyorum fiziksel olarak . Yani çok hoş olduğunu düşünüyorum. Biraz soğuk ve mesafeli bir havası olsa da ben biliyorum ki aslında çok tatlı. Ve açıkçası Murat'la evleneceklerini hiç sanmıyordum. Murat Dalkılıç'ı pek bilmiyorum aslında. Ama allah mutlu etsinden başka da birşey diyemem. Umarım uzun ve mutlu bir evlilikleri olur.
 
Çok sade bir gelin olmuş. Gelinliğini de  çok beğendim.
  
Herkes çok eğlenmişe benziyor. Mutluluk fotoğraf karelerinden taşıyor resmen:)
  
Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine:)
  
 


6 yorum:

  1. Kız güzel de, şirin ve çocuksu olmasına rağmen kendisini vamp ve seksi gibi göstermeye çalışıyormuş gibi gelir bana hep. Mini beyaz elbisesi ve gelinliği süpermiş. Düğünü erkekler değil, kadınlar istediğinden dolayı Merve'nin düğünüdür o hep. Ben ne düğün, ne de gelinlik istiyorum ama hala zengin koca bulamadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle yapıyormuş gibi leydicim:) ana ben genede seviyorum. Zengin koca da bulacaksın ben inanıyorum :)

      Sil
  2. hoş bir gelin olmuş ama bu kızı hiç sevemiyorum be hakikaten çok itici bir havası var.. bu arada eşin bir daha bir kerede anlamıyormusun derse ona futbol programlarını tekrar tekrar seyretmelerini örnek verebilirsin :-))

    YanıtlaSil
  3. Kocalar ve kadınlar hep aynı galiba :)))) Biz kadınların gerçekten düğün. Erkekler bu ayrıntılı işleri asla beceremezler dimi ;)) üstelik ne çoğunu da gereksiz bulurken. Neyse ben tv de kaçırmışım ama burdan kaçmadı. Gelinliği evet bence de güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadınlar ve erkekler aynı tabi yüzyıllardir böyle gelmiş böyle gidiyor.

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.