Astroloji ve Enerji Düşüklüğü

so chic panora ile ilgili görsel sonucu
İki hafta kadar önce So Chic firmasının  Kadınlar Günü için düzenlediği bir etkinliğe katıldım. Ankaralı bloggerlar olarak davet edilmiştik. Etkinlikte Astrolog Aylin Aydın bize bilgiler verdi. Kızımla birlikte gitmiştik ve kızım öyle ilgiyle dinledi ki ne anladığını merak ettim:))) Çünkü çocuklarda soyut düşünce 12 yaş civarı başlıyor ve kızım daha 9 yaşında. Yani ayın hareketlerinin insan davranışlarını etkilediğini anlaması pek  mümkün değil:))) Aylin Aydın'ın kısa sunumundan  sonra  sorusu olanlar gidip kendisiyle konuştular. Bende sorusu olan birisiydim :))))
astroloji ile ilgili görsel sonucu
Orada tanıştığım ama şimdi ismini unuttuğum(Elif Hanım diyelim:))) hoş bir hanımla birlikte soru sorduk Aylin Hanım'a. Son zamanlarda içimden hiç bir şey yapmak gelmediğini , bunun sebebinin ne olabileceğini ve ne yapmam gerektiğini sordum. Açıkçası Astrolojiye öyle çok inanıp ona göre davranan birisi değilimdir. Ayın hareketlerinin ya da gökyüzündeki cisimlerin enerjilerinin dünyayı ve insanları etkilediğine inanırım ama benim için çok önem arz etmez. Ama bir bilim dalı yada bir ekol adına her ne derseniz yüzyıllardan günümüze kadar gelebilmişse doğruluk payı yüksektir diye düşünürüm. Yani anlayacağınız astrolojiye özel bir ilgim ve bu konuda pek bir bilgim yok:)))) Ama yine de "fala inanma falsız da kalma" anlayışıyla enerji düşüklüğümün sebebini ve çaresini sordum. Aylin Hanım bunun merkürün etkisi olduğunu ve bu etkinin eylül - ekim aylarına kadar devam edeceğini, eylül ayına kadar önemli bir şeye başlamamam gerektiğini, aslında genel olarak insanların bu dönemde iş kurmak, yeni bir şeylere atılmak gibi şeylere kalkışmaması gerektiğini anlattı. Doğru mudur bilmem ama benim enerjim acayip düşük bir süredir. Anlamsızca evde oturup hiç bir şey yapmamak istiyorum. Bu enerji düşüklüğü için de akik taşı olan bir takı takmamı önerdi. (Taşların enerjisiyle ilgili bir yazı hazırlıyorum bu arada onun da bilgisini vereyim:)) 
akik taşı ile ilgili görsel sonucu
Elif Hanım'la Aylin Hanım'ın yanından ayrıldıktan sonra sohbet etmeye devam ettik ve o da bana "Tibet'in Mucizevi Gençleştirici 5 Hareketi" ni yapmamı ve gerçekten mucizevi etkileri olduğunu söyledi. Önerdiği konuda maddi manevi hiç bir menfaati olmayan insanların önerileri daha samimidir ve denemekten zarar gelmez diye düşündüğümden yapmaya başladım. Daha 1 gün oldu o yüzden etkileri hakkında konuşacak veriye sahip değilim:)) Ama  araştırmalarımdan fayda sağlayan çok sayıda insan olduğunu biliyorum. 
Tamam yine konuyu dağıttım farkındayım:) Hemen toparlıyorum. Yani bir etkinliğe katıldım 2 farklı insandan farklı ve faydalı şeyler öğrendim. Taşların enerjisi ve Tibet'in 5 Hareketini araştırıp ve deneyip sizlerle de paylaşacağım. Ama bu yazıdan çıkan mesaj galiba "evden çıkın, sosyal olun , insanlarla tanışın, insanlardan öğrenin, faydalanın:))))"

21 yorum:

  1. Selam ;) Ben de daha akşam denk geldim bu hareketlere ve kaydettim.https://sonsuzsifa.com/blog/tamamlayicitip/mucizevi-5-tibet-hareketini-yapan-yaslanmiyor bu linkten ulaşabilirsin.Gazete falları değil tabii, ama astrolojinin bilimselliğine inanırım.Her ne kadar henüz bilim olarak kabul edilmese de.Sevgiler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam Aytül:) Youtube da buldum bende bu hareketleri oradan yaptım. Çok gençleşirsem haber veririm:))))

      Sil
  2. ben de gittim bu etkinliğe güzel bilgiler edindim gerçekten :)

    YanıtlaSil
  3. :) severim böyle şeysileri de sen de komiksin amaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komiksin denmesi çok hoşuma gidiyor deep teşekkürler.

      Sil
  4. Yeni yazılar sabırsızlıkla bekleniyor ve hemen bir akik taşından takı bakılıyor ♥

    YanıtlaSil
  5. sosyallik enerji veriyor bana
    ben diyorum ki benim ilacım dostlar :)))

    YanıtlaSil
  6. Tibet'in 5 Hareketi bize nefes eğitiminde de tavsiye edilmişti.Üşenmiştim ben.Sen yap da bize söyle arkadaşım :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de astroloji ile ilgili yazıları ara ara okur takip ederim. Gezegenler şu sıralar oldukça hareketli:) uyarıları dikkate almakta fayda var. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  8. akik taşı deyince hep yaşlıların boynundaki hali geliyor gözümün önüne:)))

    YanıtlaSil
  9. Yalnız yazının sonunu çok güzel bağlamışsınız :)

    YanıtlaSil
  10. Mutlu olma ihtimalinin her bir bilgisi kıymetli benim için. öğrendiklerini paylaşırsan keyifle okurum

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, blog yazınızda bana yer vermeniz ve astroloji'ye değinmiş olmanıza çok sevindim.Ve bir selam vermeden geçmek istemedim.
    Astroloji enerji düşüklüğüne birebirdir :)
    İlgisi olanlar için hayatinritmiburada instagram hesabımdan düzenli paylaşımlarımı okuyabilirsiniz.
    Çok sevgiler,
    Aylin AYDIN

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.