Ünlülerin Zayıflama Hikayeleri 2 - Yeşim Ceren Bozoğlu

yeşim ceren bozoğlu kaç kilo verdi ile ilgili görsel sonucu

Ünlülerin Zayıflama Sırları'nda bugün Yeşim Ceren Bozoğlu var.
Dizi oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu 40 kilo vererek 100 kilodan 60 kiloya düşmüş. Mide küçültme ameliyatı da olmuş ünlü oyuncu ama 20 kilosunu diyetle verdiğini söylüyor ve instagramda ki hesabında zayıflama sırlarını takipçileriyle paylaşıyor.
yeşim ceren bozoğlu kaç kilo verdi ile ilgili görsel sonucu
İşte kendi kaleminden sırları:
"* İşe yarayan iki önerim var size: Birincisi kendi fotoğraflarınızdan oluşturacağınız öncesi/sonrası kolajı. Bu kolajın çıktısını alıp ister başucunuza, ister buzdolabının üstüne, isterseniz de telefon ekranınıza yerleştirin..."
* Kendi vücudunuzun en iyi halini sürekli görmek bilinçaltınıza doğru seçimler yapmak için doğru mesajları verecek. Ben başlangıç halim ve ulaşmak istediğim halimi birleştirdim, fotoğraf yanıltmasın, şimdi aralarda bir yerdeyim."
yeşim ceren bozoğlu kaç kilo verdi ile ilgili görsel sonucu
* Eğer şimdiye dek sizin için sağlıklı olan kiloda hiç fotoğrafınız yoksa, o zaman kendinizi "sağlıklı" ve makul bir görünüşle çizmenizi öneriyor uzmanlar. Aynı şekilde bu kodlama da bilinçaltınızı sağlıklı seçimler yapmaya yöneltiyormuş.
 yeşim ceren bozoğlu son hali ile ilgili görsel sonucu
* Bir tutam at kuyruğu, 4,5 karanfil, bir kabuk tarçını kaynamış suya atıyoruz. Gün içerisinde yemeklerden sonra tüketiyoruz" dedi... Sanatçı, sabahları tükettiği maydanoz, limon, nane, roka, salatalık ve dereotundan oluşan 'yeşil iksir' karışımının da tok tuttuğunu söyledi...
* Kitap düşüncesiyle yola çıkmadım ama zayıflama hikayemi kitap haline getirmemi isteyenler oldu... Ben de buna sıcak bakmaya başladım. Teklifler de geliyor. Bir kitap çıkaracağım."


8 yorum:

  1. zayıflıyom zayıflıyom sonra yine alıyom
    özledim lüzumsuz yük (kilo) taşımadığım günleri adaş

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Tebrik ediyorum büyük basari 😊

    YanıtlaSil
  3. Mide küçültme ameliyatı da kolay iş değil.Tabi ameliyat harici kiloyu ne kadar sürede nasıl verdiği de önemli.Hızlı verilen kilolar aynen geri gelebiliyor bazen.

    YanıtlaSil
  4. Wow, ne muhteşem bir değişim olmuş...

    YanıtlaSil
  5. Beautiful post! ♥ I love your blog!
    Following you! Follow back?

    https://colourfulmadness.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Cok guzel oldu gercekten ama ameliyat destegi en büyük destegi sonrasinda uygulanan uzun sureli yeme sekli zaten muazzam bir diyet ameliyatin basarili olmasi sevindirici zor bir karar cunku. Hep boyle guzel kalır ins.super görünüyor

    YanıtlaSil
  7. at kuyruğu da neymiş :))
    tebrikler başarmış söylediklerini yapmalı

    YanıtlaSil
  8. helal olsun gerçekten.. inanıp ve gerçekten isteyerek başaramayacağımız hiçbir şey yok ;)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.